Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥AMAZON BEYAZ KİNGSTON RAMLERİN HEDİYE ÇEKİ GÜNCELLEMESİ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Başladı yine tantana. Alan zaten risk alarak aldı. Bekleyip göreceğiz.
Şuan 8 Gb Tek Modül yazıyor , çift modül yazanın stoğunu arkadaşlar bitirdi yani çift modül 8 gb olarak total 16 gb gelicek anlamayacak birsey yok

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,343
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Orada toplam 16gb çift modül olarak gelecek şeklinde saçma bir durum olmuş

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Muhammet
Şuan 8 Gb Tek Modül yazıyor , çift modül yazanın stoğunu arkadaşlar bitirdi yani çift modül 8 gb olarak total 16 gb gelicek anlamayacak birsey yok
Verilen sipariş ilanında 16 GB ve ikili set yazıyor. Ne 8 GB bilgisi var ne de 8x2 olarak geçiyor. 16 GB ve ikili set ,adet sayısı 2.

soul

80+ Silver
Ben anladığımı söylüyorum yanıldığımı da düşünmüyorum şahsen. Örnekleri mevcut. Diğer ram sayfalarına bakın 2x8 gb olsa bile adet olarak 1 yazıyor açıklamasında. Bu ramde açıklamada 2 adet yazıyor.
haklısın bende müşteri temsilcisine güvenirdim ama yanlış çıkmış
ölçü kısmında 16gb yazıyor.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Verilen sipariş ilanında 16 GB ve ikili set yazıyor. Ne 8 GB bilgisi var ne de 8x2 olarak geçiyor. 16 GB ve ikili set ,adet sayısı 2.
Kanka başta bende öyle sandım da o total 16 gb , amazon germany tarafından satıldığı için bilgiler karmaşık girilmiş .

Çift modül 8 gb olarak gelecek bilgin olsun, normalde yazılana göre 2 tane 16 gb gelmesi lazım fakat yanlış bence gelince görürsünüz zaten

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,343
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Böylede bakabilirsiniz

Ekler

• dv.png
    dv.png
    162.6 KB · Hit: 91
  • dv.png
    dv.png
    201.3 KB · Hit: 81

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Muhammet
Kanka başta bende öyle sandım da o total 16 gb , amazon germany tarafından satıldığı için bilgiler karmaşık girilmiş .

Çift modül 8 gb olarak gelecek bilgin olsun, normalde yazılana göre 2 tane 16 gb gelmesi lazım fakat yanlış bence gelince görürsünüz zaten
Orada yazılana ve müşteri hizmetlerinin söylediğine göre 2x16 GB olarak aldık. Gelsin görelim artık şans diyelim :) .

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Orada yazılana ve müşteri hizmetlerinin söylediğine göre 2x16 GB olarak aldık. Gelsin görelim artık şans diyelim :) .
Valla denemekten zarar gelmez kankada iade vs uzun sürer uğraşmayın diye dedim , birde ithalat ücreti vs geri geliyormu size iade edince bilmiyorum o yüzden söyledim

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,343
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Ben anladığımı söylüyorum yanıldığımı da düşünmüyorum şahsen. Örnekleri mevcut. Diğer ram sayfalarına bakın 2x8 gb olsa bile adet olarak 1 yazıyor açıklamasında. Bu ramde açıklamada 2 adet yazıyor.
sitede biraz karmaşıklık olmuş sorun orada senlik bir durum yok ki zaten müşteri hizmetleri yazışmalarında onlar bile durumu tam görememişler

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,556
Üyeler
167,514
Son üye
Literary
Top Bottom