Neler Yeni

Amazon.com Alışveriş Yardım

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Selamlar arkadaşlar ben aşağıda resimde görünen mikrofonu almak istiyorum.Bir kaç araştırma yaptım.Vergi işi falan internetten ödeniyorumuş ve fiyatıda uygun geldi 350 küsür neyse konuya gelelim.Okuduğum bir konuda yurdışından alışveriş yapacaksanız satıcı kesinlikle amazon olsun yazıyorlardı.Ürün gelmez falan yazmışlar.Bu mikrofonun satıcısı maono kendi markası marka güvenilir fakat bu yorumu görünce bi tırstım almaktan çekindim.Bilen daha önce alışveriş yapmış arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
“Ürün gelmez” yerine “ürün daha sağlam ulaşır amazon olursa” desek daha doğru olur.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

DxReadTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mustafa Kaçar
Selamlar arkadaşlar ben aşağıda resimde görünen mikrofonu almak istiyorum.Bir kaç araştırma yaptım.Vergi işi falan internetten ödeniyorumuş ve fiyatıda uygun geldi 350 küsür neyse konuya gelelim.Okuduğum bir konuda yurdışından alışveriş yapacaksanız satıcı kesinlikle amazon olsun yazıyorlardı.Ürün gelmez falan yazmışlar.Bu mikrofonun satıcısı maono kendi markası marka güvenilir fakat bu yorumu görünce bi tırstım almaktan çekindim.Bilen daha önce alışveriş yapmış arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Amazon en büyük alışveriş sitesi sahibi dünyanın en zengin insanlarından nerdeyse her yerde özel şeyi var türkiyedede var

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Yurt dışı Amazon hakkında benim de pek bilgim yok.
Gümrük vergisi fiyata dahil değilse ürünü teslim edecek PTT görevlisine ödüyorsun haberin olsun.

Top Bottom