Amazon.com.tr 1 adet sağlam PC kasası gönderememesi

JuunBuun

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,146
8 Mart'ta indirim + kupon kullanarak 4650 TL den MSI MAG pano 100R kasa sipariş verdim.
12 Mart'ta Aras kargo teslim etti.Kasa kullanılmayacak şekilde hasarlı geldi.
Müşteri hizmetleri üzerinden değişim yapıldı stok bekledim Stok gelince aradım.Degisim yapıp yeni ürün çıkış yaptılar.Yeni üründe 24 Mart'ta bu sefer direkt olarak Amazon personeli tarafından teslim edildi.
Gelen ürün 13 gün önce hasarlı diye gönderdiğim aynı üründü.
Bu ürünüde iadeye gönderdim şuan iade surecini bekliyorum.
Bu arada 23 Mart'ta aynı üründen Amazon satıcılı yeni siparis verdim 24 Mart'ta teslim diyordu ve kargoya vermeden stok olmamasından dolayı beklemeye aldılar ne zaman gelir Allah bilir,ve Onuda siparişi iptal ettim.
18 gündür 3 sipariş verildi ve 1 adet boş kasayı bana ulastiramadilar.O arada psu satın aldım ve siparişide iptal ettim.
Müşteri hizmetleri çözüm sunmaktan,deposu ürün ulastirmaktan aciz.
Artık mümkün olduğunca amazondan alisveris yapmayacağım.
1000540937.webp

1000541114.webp

Geçmiş olsun Dış kutudaki hasar hangi boyuttaydı ki bu cam böyle olmuş

8 Mart'ta indirim + kupon kullanarak 4650 TL den MSI MAG pano 100R kasa sipariş verdim.
Müşteri hizmetleri üzerinden değişim yapıldı stok bekledim Stok gelince aradım.Degisim yapıp yeni ürün çıkış yaptılar.Yeni üründe 24 Mart'ta bu sefer direkt olarak Amazon personeli tarafından teslim edildi.
Bu arada 23 Mart'ta aynı üründen Amazon satıcılı yeni siparis verdim 24 Mart'ta teslim diyordu ve kargoya vermeden stok olmamasından dolayı beklemeye aldılar ne zaman gelir Allah bilir,ve Onuda siparişi iptal ettim.
18 gündür 3 sipariş verildi ve 1 adet boş kasayı bana ulastiramadilar.O arada psu satın aldım ve siparişide iptal ettim.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu aralar kargolarda bir sorun var sanırım ayın 20 sinde sipariş ettiğim kargo hala elime geçmedi yolda gözüküyor.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun Dış kutudaki hasar hangi boyuttaydı ki bu cam böyle olmuş
Sağolun, üst kapakta hafif bi yırtık vardı ama hasar ön tarafta oluşmuştu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu aralar kargolarda bir sorun var sanırım ayın 14 ünde sipariş ettiğim kargo hala elime geçmedi yolda gözüküyor.
Saçmalıyorlar bu ara

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Amazon'un Aras ile çalışması hata Mng(DHL) Kolay Gelsin ile çalışıyorlardı sorunsuz geliyordu

Amazon'un Aras ile çalışması hata Mng(DHL) Kolay Gelsin ile çalışıyorlardı sorunsuz geliyordu
Kolay gelsin deposu evime 1km,diğer bir Amazon deposu 25 km falan uzakta.simdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım.Ta ki ilk siparişim Ankara'dan Aras kargo ile gelene kadar.

Geçmiş olsun umarım hızlıca çözülür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kolay gelsin deposu evime 1km,diğer bir Amazon deposu 25 km falan uzakta.simdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım.Ta ki ilk siparişim Ankara'dan Aras kargo ile gelene kadar.

Bazen bu tür sorunlar olabiliyor yapacak birsey yok maalesef

Hocam, adamların bir çözümü yoktu maalesef
Paramızla daha fazla rezil olmamak adına ne varsa iade yaptım

Vala hocam çok haklısınız ben aynı gün kargo deyip kargolanmayinca bile direk iptal ediyorum artık hepsinde hemde sadece Amazon değil Hb Trendyol firmanın kendi mağazası o nedenle çok haklisiniz

Hocam benim kargo DHL bu arada birde yanlış yazmışım 20 sinde sipariş etmişim 6 gündür gelmedi araya bayram girdi ama yinede bu haftaiçi gelir diye beklemiştim salı günü gösteriyor teslim tarihini. :D

Hocam benim kargo DHL bu arada birde yanlış yazmışım 20 sinde sipariş etmişim 6 gündür gelmedi araya bayram girdi ama yinede bu haftaiçi gelir diye beklemiştim salı günü gösteriyor teslim tarihini. :D
Yarın diyordu mesela teslim yarın oluyor bir sonraki güne atıyordu.her gün sonraki güne atıyordu arıyorum kargoya hazır diyorlar ama kargoya verilmiyor.Lanet olsun valla bıktırdılar

Kötü şans hocam geçmiş olsun. Savunmak için söylemiyorum ama şuan da internet alışveriş platformu olarak en çok güvendiğim amazondur kargo konusunda da beni hiç üzmediler şu zamana kadar aynı gün teslimden tut hasarsız gelen bütün kargolara memnunum.

Yarın diyordu mesela teslim yarın oluyor bir sonraki güne atıyordu.her gün sonraki güne atıyordu arıyorum kargoya hazır diyorlar ama kargoya verilmiyor.Lanet olsun valla bıktırdılar
Buraya yazdım teslim edildi şaka gibiler teslimat tarihi salı yazıyordu :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,931
Üyeler
190,477
Son üye
FSP Türkiye
Geri