JuunBuun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,146
8 Mart'ta indirim + kupon kullanarak 4650 TL den MSI MAG pano 100R kasa sipariş verdim.
12 Mart'ta Aras kargo teslim etti.Kasa kullanılmayacak şekilde hasarlı geldi.
Müşteri hizmetleri üzerinden değişim yapıldı stok bekledim Stok gelince aradım.Degisim yapıp yeni ürün çıkış yaptılar.Yeni üründe 24 Mart'ta bu sefer direkt olarak Amazon personeli tarafından teslim edildi.
Gelen ürün 13 gün önce hasarlı diye gönderdiğim aynı üründü.
Bu ürünüde iadeye gönderdim şuan iade surecini bekliyorum.
Bu arada 23 Mart'ta aynı üründen Amazon satıcılı yeni siparis verdim 24 Mart'ta teslim diyordu ve kargoya vermeden stok olmamasından dolayı beklemeye aldılar ne zaman gelir Allah bilir,ve Onuda siparişi iptal ettim.
18 gündür 3 sipariş verildi ve 1 adet boş kasayı bana ulastiramadilar.O arada psu satın aldım ve siparişide iptal ettim.
Müşteri hizmetleri çözüm sunmaktan,deposu ürün ulastirmaktan aciz.
Artık mümkün olduğunca amazondan alisveris yapmayacağım.
12 Mart'ta Aras kargo teslim etti.Kasa kullanılmayacak şekilde hasarlı geldi.
Müşteri hizmetleri üzerinden değişim yapıldı stok bekledim Stok gelince aradım.Degisim yapıp yeni ürün çıkış yaptılar.Yeni üründe 24 Mart'ta bu sefer direkt olarak Amazon personeli tarafından teslim edildi.
Gelen ürün 13 gün önce hasarlı diye gönderdiğim aynı üründü.
Bu ürünüde iadeye gönderdim şuan iade surecini bekliyorum.
Bu arada 23 Mart'ta aynı üründen Amazon satıcılı yeni siparis verdim 24 Mart'ta teslim diyordu ve kargoya vermeden stok olmamasından dolayı beklemeye aldılar ne zaman gelir Allah bilir,ve Onuda siparişi iptal ettim.
18 gündür 3 sipariş verildi ve 1 adet boş kasayı bana ulastiramadilar.O arada psu satın aldım ve siparişide iptal ettim.
Müşteri hizmetleri çözüm sunmaktan,deposu ürün ulastirmaktan aciz.
Artık mümkün olduğunca amazondan alisveris yapmayacağım.