Amazon.com.tr'den "İkinci El: Yeni Gibi" iPad alınır mı?

Karans

80+
Reaksiyon skoru
5
Üniversitede not tutmak için iPad almaya karar verdim. Sadece basınç hissiyatı için kaleme fazla para vermek saçma geldiği için stylus alıcam, o konuda da fikirlerinizi bekliyorum.

Amazonda araştırma yaparken istediğim ürünün "İkinci El: Yeni Gibi" kategorisinde 5-7 bin tl daha ucuza geldiğini gördüm. Çok iyi bir fırsat fakat baya kuşkulandım. Satıcı "Amazon Depo" olarak gözüküyor fakat bu yenileme neye göre emin değilim. Yurt dışında genel olarak yenilenmiş ürünlerin çok iyi seçenekler olduğu ve gerçeğinden farkı olmadığı söyleniyor fakat bu ürün de bunun için geçerlimidir? Bunları apple kendisi mi yeniliyor yoksa başka 3. parti bir firma mı? Daha önceden böyle bir ürün alan varsa ve deneyimini aktarırsa çok mutlu olurum, veya bilginiz varsa.

Yenileme derken ürün yenilenmiş değil muhtemelen. Amazon’dan alınmış ve iade süresi içerisinde Amazon’a iade edilmiş. Kozmetik, ekran tarzı kusuru olacağını sanmıyorum iPad’i beğenmeyip iade etmiş olabilir. Amazon Depo’da yenilenmiş ürünler olmuyor, iade süresince iade edilmiş ürünler oluyor

Yenileme derken ürün yenilenmiş değil muhtemelen. Amazon’dan alınmış ve iade süresi içerisinde Amazon’a iade edilmiş. Kozmetik, ekran tarzı kusuru olacağını sanmıyorum iPad’i beğenmeyip iade etmiş olabilir. Amazon Depo’da yenilenmiş ürünler olmuyor, iade süresince iade edilmiş ürünler oluyor
anladım hocam. peki sizce mantıklı bir seçenekmi 7 bin tl kurtamak için? birde beğenmeme veya hatalı ürün gibi bir olayda iade olayını amazon rahat hallediyor değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,959
Üyeler
183,196
Son üye
özgüç55
Geri