k0nst4nz
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,601
heyecan arıyoruzBide aula f87 pro gibi modeller varken yakın fiyata neden bu kadar risk alıyoruz valla anlamıyorum.![]()

heyecan arıyoruzBide aula f87 pro gibi modeller varken yakın fiyata neden bu kadar risk alıyoruz valla anlamıyorum.![]()
F87 Pro ile bu bir değil ki, knob + ekran var. Benzeri Aula 75 Max modeli var ama onun fiyat 2.7kBide aula f87 pro gibi modeller varken yakın fiyata neden bu kadar risk alıyoruz valla anlamıyorum.![]()
Sürer mi 3 hafta yaşu kodu google'a çakınca ebay'de bir ilan çıkıyor farklı bir satıcı 65 dolar fiyatla darmoshark top75 ilanı. ümitlerim yeşeriyor neler olacağını görücez. 3 hafta dişimizi sıkmamız lazım
Alıntıyı görüntüle
31 ekim ve 10 kasım arası diyorSürer mi 3 hafta ya![]()
Ürün o zaman dediğim gibi fason satıcı TOP75 ile aynı modeli gönderir üzerinde farklı marka ile büyük ihtimalleHawk aynı modeli satıyor 4k ile. Ürün nasıldır bilmiyorum. Klavye ihtiyacım olsa direkt alırdım. Muhtemelen darmorshark ile aynı ürün gelir.
Bence de. Al sat yapmak isteyene yaramaz markadan ötürü ama kullanmak isteyen için güzel şans. Bence şık da bir ürün.Ürün o zaman dediğim gibi fason satıcı TOP75 ile aynı modeli gönderir üzerinde farklı marka ile büyük ihtimalle
Bence her türlü al sata da kullanmaya da gider güzel fiyattan aldık.Bence de. Al sat yapmak isteyene yaramaz markadan ötürü ama kullanmak isteyen için güzel şans. Bence şık da bir ürün.
Bu da hawk linki https://www.hawkchair.com/hawk-gami...-tri-mode-kablosuz/bluetooth-75-gaming-klavye
Bence her türlü al sata da kullanmaya da gider güzel fiyattan aldık.
Bence de. Al sat yapmak isteyene yaramaz markadan ötürü ama kullanmak isteyen için güzel şans. Bence şık da bir ürün.
Bu da hawk linki https://www.hawkchair.com/hawk-gami...-tri-mode-kablosuz/bluetooth-75-gaming-klavye
KB904L vardı onu kardeşime verir bunu kullanırım o zaman iyi bişe gelirseÜrün o zaman dediğim gibi fason satıcı TOP75 ile aynı modeli gönderir üzerinde farklı marka ile büyük ihtimalle
Nerden aldın nasıl bişey bende almayı düşünüyorum switch opener falan lazım.KB904L vardı onu kardeşime verir bunu kullanırım o zaman iyi bişe gelirseBide lubrication set almıştım lube yaparım mis gibi klavyem olur.
full kit olarak aldım amazondan 800 TL'ye geldi vergi falan. switch opener da var hem cherry hem universal olandan. lube'da var içinde. baya f/p bi kit. bugün dağıtıma çıktı gelince fotosunu atarım.Nerden aldın nasıl bişey bende almayı düşünüyorum switch opener falan lazım.