❌İndirim Bitti! Amazon DarmoShark TOP75 Klavye 1652,39 TL

şu kodu google'a çakınca ebay'de bir ilan çıkıyor farklı bir satıcı 65 dolar fiyatla darmoshark top75 ilanı. ümitlerim yeşeriyor neler olacağını görücez. 3 hafta dişimizi sıkmamız lazım :D
1760604310828.webp

Hawk aynı modeli satıyor 4k ile. Ürün nasıldır bilmiyorum. Klavye ihtiyacım olsa direkt alırdım. Muhtemelen darmorshark ile aynı ürün gelir.

Hawk aynı modeli satıyor 4k ile. Ürün nasıldır bilmiyorum. Klavye ihtiyacım olsa direkt alırdım. Muhtemelen darmorshark ile aynı ürün gelir.
Ürün o zaman dediğim gibi fason satıcı TOP75 ile aynı modeli gönderir üzerinde farklı marka ile büyük ihtimalle

Bence her türlü al sata da kullanmaya da gider güzel fiyattan aldık.
Bence de. Al sat yapmak isteyene yaramaz markadan ötürü ama kullanmak isteyen için güzel şans. Bence şık da bir ürün.

Bu da hawk linki https://www.hawkchair.com/hawk-gami...-tri-mode-kablosuz/bluetooth-75-gaming-klavye
Ürün o zaman dediğim gibi fason satıcı TOP75 ile aynı modeli gönderir üzerinde farklı marka ile büyük ihtimalle
KB904L vardı onu kardeşime verir bunu kullanırım o zaman iyi bişe gelirse :D Bide lubrication set almıştım lube yaparım mis gibi klavyem olur.

Sabah 1 tane alabildim , hayırlısı bakalım İnşAllah fotoğraftaki gelir.

Nerden aldın nasıl bişey bende almayı düşünüyorum switch opener falan lazım.
full kit olarak aldım amazondan 800 TL'ye geldi vergi falan. switch opener da var hem cherry hem universal olandan. lube'da var içinde. baya f/p bi kit. bugün dağıtıma çıktı gelince fotosunu atarım.

Geri