❌İndirim Bitti! Amazon DarmoShark TOP75 Klavye 1652,39 TL

Yurt dışından geliyor nasıl iade prosedürü. Kurye gelip evden alıp götürecek gibi bir beklentiniz yoktur umarım.
Ne kadar yurtdışı olsada farklı bir ürün gelmesi iade için yeterli bi sebep beni alakadar etmiyor kalanı Amazon’da top. Onlarda ilgilenmez ise thh yolu yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dieri k81 diye bir ürün çıkmıyor internette garip
Evet hocam sıfır içerik ve link bakalım merakla bekliyorum.

Amazonda stok geldiğinde bildirim gönder seçeneği yok mu?

Dieri k81 diye bir ürün çıkmıyor internette garip
Evet onu bende araştırdım direk amazondaki ilan çıkıyor büyük kumar attık amazon arkasında allahtan. gelince görücez bide darmoshark falan çıkarsa hayatımızın şansı olur.

Evet onu bende araştırdım direk amazondaki ilan çıkıyor büyük kumar attık amazon arkasında allahtan. gelince görücez bide darmoshark falan çıkarsa hayatımızın şansı olur.
Yani çok ta ucuz bişey değil vergi çıkarsa zaten saçma olmuş olur

Satıcı da vergi çıkmaz diyor. Bakalım inş. istediğimiz klavye gelir :monkahmm:
Ekran görüntüsü 2025-10-16 102903.webp

Keşke görselde ki klavyeyi mi gönderilecek diye de sorsaydım, aklıma gelmedi. Neyse sürpriz olsun...

Yurt dışından geliyor nasıl iade prosedürü. Kurye gelip evden alıp götürecek gibi bir beklentiniz yoktur umarım.
Ben dondurma kaşığı almıştım yurdışı satıcısından iade edebildim. DHL ecommerce ile yollamıştım

Son düzenleme:
Stok yine gelmiş ama yine kaçırmışız, ah be :peeposad2: Stok yeniden gelirse beni etiketlerseniz sevinirim; gerçekten ihtiyacım var, iş yerindeki kötü klavye bezdirdi beni. :peeposad:

Satıcı da vergi çıkmaz diyor. Bakalım inş. istediğimiz klavye gelir :monkahmm:
Alıntıyı görüntüle

Keşke görselde ki klavyeyi mi gönderilecek diye de sorsaydım, aklıma gelmedi. Neyse sürpriz olsun...

Ben dondurma kaşığı almıştım yurdışı satıcısından iade edebildim. DHL ecommerce ile yollamıştım

Ekler

• 1000018248.webp
    1000018248.webp
    64.1 KB · Hit: 57
Güzel oldu bu mesaj bakalım gelince ne karşılayacak bizi.

Detaylı bi soru sordum cevap bekliyorum. SS atacağım.

Son düzenleme:
Benim ki kargoya verildi artık. Darmoshark değilse gelince iade ederim.
K81 diye bu şu model olabilir belki https://www.aliexpress.us/item/3256805565456031.html?gatewayAdapt=tur2usa4itemAdapt

lGeneralWTl

"yapısındadır" demiş benzer bir şey anlamında demiş olabilir mi acaba ? Belki de çeviri hatasıdır.
Amaaan sonuçta amazon var. Yoksa zaten bu topa girmezdim.
Hocam büyük ihtimalle ürün fason başka marka şeklinde ayni ürün gelir veya direkt aynı ürün gelir markasını yazmadığı icin yapısında yazmıştir çevirinin azizliği de olabilir

Bide aula f87 pro gibi modeller varken yakın fiyata neden bu kadar risk alıyoruz valla anlamıyorum. :kekw:

Geri