4 adet stokta görünüyor şuan.Arkadaşlar bende aldım stokta 1 tane gözüktü aldım,beklemedeyiz bakalım.
4 adet stokta görünüyor şuan.Arkadaşlar bende aldım stokta 1 tane gözüktü aldım,beklemedeyiz bakalım.
Hocam bu şekilde stoklandığına göre birde kargoya verdiklerine göre doğru ürün gelecek gibi ama bakalım.4 adet stokta görünüyor şuan.
Sanırım buradan aldılar. Stok olduğu söylendiği anda bitti.Tam alıyordum bitti ya
İhtimal var ama hem kargolayıp hem stok düştüğüne göre doğru ürün gelme ihtimalinde bi o kadar var.farklı bi ürün gelicek gibi hissediyorum ama almadım zaten bakalım.
Yokta vergi çıkmadıktan sonra hiç endişe etmeye gerek yok tekte iade ederiz yani. Denedik bakalım.Ben de aldım ama ne gelecek acaba meraktayım. Farklı bir ürün gelirse amazonla konuşan oldu mu hiç![]()
Yurt dışından geliyor nasıl iade prosedürü. Kurye gelip evden alıp götürecek gibi bir beklentiniz yoktur umarım.Yokta vergi çıkmadıktan sonra hiç endişe etmeye gerek yok tekte iade ederiz yani. Denedik bakalım.
Benim de aklımı o kurcalıyor amazon arkasındayız dedi diye aldık bakalım nolcakvergiden daha büyük sıkıntı gelecek olan ürün , ürün adı dieri k81 o yüzden pek ümitli değilim