BurakPasha
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 553
Arkadaşlar yurt dışından sevdiğim bir abim bana 25€ hediye kartı yolladı. Bunu VALORANT'a nasıl yatırabilirim bir şekilde? Veya bunu nasıl harcayabilirim?
Evet ama alamıyorum. Alsam bile TR'de geçerli olmuyor fakat desteğe yazdığımda bunu bir şekilde halledeceklerini söylüyorlar.Amazonda VP satılıyor mu?
Bu tür E-pin'lerde geçerli olmayabilir.Evet ama alamıyorum. Alsam bile TR'de geçerli olmuyor fakat desteğe yazdığımda bunu bir şekilde halledeceklerini söylüyorlar.
Alıntıyı görüntüle
RP de alamıyorumBu tür E-pin'lerde geçerli olmayabilir.
RP almayı deneyin.
E-pin'lerde geçerli değil o zaman. Amazon.de olduğu için TR'ye gümrükten girerken para ödersiniz.RP de alamıyorum
Ürünleri incelerken kargo parası yazıyordu. 23.99€ ort. kargo parası alıyorlar. Yani kargoya para verince ürüne kalmıyorE-pin'lerde geçerli değil o zaman. Amazon.de olduğu için TR'ye gümrükten girerken para ödersiniz.
Hediye kartınızı kullanmak için paraya ihtiyacınız var, üzücü.Ürünleri incelerken kargo parası yazıyordu. 23.99€ ort. kargo parası alıyorlar. Yani kargoya para verince ürüne kalmıyor![]()
Aslında biraz inceledim de, kargo gerektiren ürünleri değil de cd key gibi şeyleri alabiliyorum fakat yaş doğrulaması istiyor ve bunun için de Almanya vatandaşlık kimliği de istiyor.Hediye kartınızı kullanmak için paraya ihtiyacınız var, üzücü.
Gönderen kişiye söylerseniz yardımcı olacağını düşünüyorum.Aslında biraz inceledim de, kargo gerektiren ürünleri değil de cd key gibi şeyleri alabiliyorum fakat yaş doğrulaması istiyor ve bunun için de Almanya vatandaşlık kimliği de istiyor.
Olabilir, teşekkür ederim yardımların için.Gönderen kişiye söylerseniz yardımcı olacağını düşünüyorum.