Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Amazon.de AORUS GeForce RTX 3070 Ti MASTER 8GB - 13.610 TL

WitcherX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Gürcan Bardakçı
bu kart almanyadan gelecek yani 1 mayıs sonrası geleceği için gümrükte sıkıntı çıkarır yada ek vergi ödenebilir

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
bu kart almanyadan gelecek yani 1 mayıs sonrası geleceği için gümrükte sıkıntı çıkarır yada ek vergi ödenebilir
Amazon müşteri hizmetleri her türlü masrafı karşılarız dedi, denemeye değer olduğunu düşünüyorum, tabii ki tercih meselesi.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Mehmet Yılmaz
Bu kartın kullanım kılavuzunda Türkçe mevcutmudur yoksa yurt dışından geldiği için Türkçe yok mudur daha önce yurtdışından hiç alışveriş yapmadım ayrıca garanti süresi ne kadar sorun olursa garanti olarak nereye verilecek?

YURTSEVENGAMER

80+ Silver
bir kaç sorum var cevaplarsanız çok mutlu olurum?
sizce sistemimdeki ekran kartıyla değiştirmeye değer mi 2k monitör?
sistemim herhangi bir darboğaz veya psu sorun yaratır mı bu kartla?
sistemimdeki kartı kaça satarım?
fiyatı daha düşer mi?
de olması satarken zorluk çıkarır mı?

%20 diyelim hocam ona çünkü %10 rtx 3070 ile rtx 3070 ti arasındaki fark zaten.

Ben başlıktaki kartı 3070 sanıyordum. 3070 ti dediğin gibi %20 hatta daha bile fazla bir fark oluşturur.
hocam diğer sorularıma da cevap verebilir misiniz;?

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
Bu kartın kullanım kılavuzunda Türkçe mevcutmudur yoksa yurt dışından geldiği için Türkçe yok mudur daha önce yurtdışından hiç alışveriş yapmadım ayrıca garanti süresi ne kadar sorun olursa garanti olarak nereye verilecek?
kılavuza pek gerek olacağını düşünmüyorum hocam, 2 adet biosu var zaten. 2 yıl Amazon garanti sunuyor. Amazon müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek Almanyaya göndermeniz gerekiyor. Garanti kapsamında tamir yapılmıyor, sadece ürün ücreti (%18 gümrük vergisi kesilerek) iade ediliyor.

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
hocam diğer sorularıma da cevap verebilir misiniz;?
Hocam model yükseltmek istiyorsanız güzel bir fırsat, 2k için en güzel kartlardan kendisi.
750 watt psu yetecektir, 5600x de besleyecektir diye düşünüyorum.
Türkiye fiyatları da düşüyor ancak 10.250 TL ye gigabyte gaming oc satıyordu bir arkadaş bugün, donanım haber forumdan. aciliyeti varmış. 10.000-10.500 TL arasına alıcı bulabilirsiniz belki.
daha da düşebilir ancak kimse bunu net bilemez hocam, bilsem ben de satın almam beklerim mesela.
de olması satarken zorluk çıkarıyor biraz çıkarıyor çünkü Türkiye garantisi olmuyor maalesef. Bunu göz önüne alarak hesap yapmalısınız. Türkiyede 15.000 TL ye satılıyorsa Amazon.de 13.600 TL ye satıyor, 1400 TL daha ucuz bu yüzden garantisi de biraz daha ucuz yollu oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

eklenebilir hocam, takip etmek lazım, keşke sipariş geçseydiniz ödemek için 24 saat vaktiniz oluyor amazonda

YURTSEVENGAMER

80+ Silver
Hocam model yükseltmek istiyorsanız güzel bir fırsat, 2k için en güzel kartlardan kendisi.
750 watt psu yetecektir, 5600x de besleyecektir diye düşünüyorum.
Türkiye fiyatları da düşüyor ancak 10.250 TL ye gigabyte gaming oc satıyordu bir arkadaş bugün, donanım haber forumdan. aciliyeti varmış. 10.000-10.500 TL arasına alıcı bulabilirsiniz belki.
daha da düşebilir ancak kimse bunu net bilemez hocam, bilsem ben de satın almam beklerim mesela.
de olması satarken zorluk çıkarıyor biraz çıkarıyor çünkü Türkiye garantisi olmuyor maalesef. Bunu göz önüne alarak hesap yapmalısınız. Türkiyede 15.000 TL ye satılıyorsa Amazon.de 13.600 TL ye satıyor, 1400 TL daha ucuz bu yüzden garantisi de biraz daha ucuz yollu oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

eklenebilir hocam, takip etmek lazım, keşke sipariş geçseydiniz ödemek için 24 saat vaktiniz oluyor amazonda
Hocam çok teşekkürler cevabınız için kafamdaki sorular bitti gibi.
Biraz düşünüeceğim ve stok eklenicek mi diye bekleyeceğim belki fiyatların düşmesini de bekleyebilirm veya değiştirimem çünkü şuan 3060 Tİ yeterli geliyor diyebiliriyorum. Kısaca kararsızım. Tekrardan teşekkürler.

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
Hocam çok teşekkürler cevabınız için kafamdaki sorular bitti gibi.
Biraz düşünüeceğim ve stok eklenicek mi diye bekleyeceğim belki fiyatların düşmesini de bekleyebilirm veya değiştirimem çünkü şuan 3060 Tİ yeterli geliyor diyebiliriyorum. Kısaca kararsızım. Tekrardan teşekkürler.
rica ederim hocam, forum bunun için var. iyi günler dilerim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Abdullah
Sahibindende 2. el 1 yıllık 3070 ti ekran kartına bundan yüksek istiyorlar. Düşünen varsa diye attım. Peşin fiyatına taksitli olması lazım.

Aldım hocam dayanamadım siparis gectim sağlasın, vaktiyle rog 3070ti 16.299a gaminggenden alip içime sinmeyip iade etmiştim. Yalniz kart fiyatları da düştükçe düşüyor 🤔

WitcherX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Gürcan Bardakçı
mining bittiği için muhtemelen talep azaldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
ömer faruk nakış
Miningin bittiğini kim söyledi hocam hem altcoinde hem eth de hem de dual miningde ve soğutmada mükkemmel kart kartımda şu an para yoktu miningciyim net alırdım

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
Gelirler azaldığı için diyelim zira mining bitmedi hocam. rtx 3070 ti ekran kartının şu anda günlük getirisi 1.94 dolar, elektrik çıkılmış hali. Neredeyse 30 TL. aya vurduğumuz zaman 900 TL ye yakın bir gelir çıkıyor ancak bu gelir beğenilmiyor çünkü geçtiğimiz dönemlerde 2.500-3000 TL lere kadar çıkmıştı.

Top Bottom