kozroS
80+
- Reaksiyon skoru
- 113
hyperx quadcast s aldım 6126 TL'ye2 mi 1 mi aldın
hyperx quadcast s aldım 6126 TL'ye2 mi 1 mi aldın
21 falanne kadardı ki
telden giriş yap
Hocam ips 21.9 hoparlörü olan bi monitör denk geldimi uygun fiyatlı 29" yeterli banaBen de 21:9 monitör kullanıyorum. Alıştıktan sonra asla normal monitörlere geri dönmek istemeyeceksin. Film izlerken görüntü devasa gelecek ekrana alışana kadar. Sonrasında yeni normalin bu olacak. Ama bu monitör özelinde 2 sıkıntı görüyorum. Yenileme hızı çok yüksek olmayan bir VA panel. Muhtemelen gecikme değerleri de iyi değil. Bu da rekabetçi oyun oynamak istiyorsan işkence haline getirir. Normal oyunlarda da bulanıklık oluşmasına sebep olabilir. Bence 21:9 istiyorsan gecikme değerleri test edilmiş kaliteli bir model bak. Ya da en azından belirlediğin modeller arasında inceleme videolarını izleyip seçim yap.
girdim zaten. bir de siparişe dahi e posta da gozukmuyor xd . neyse kı ss almıstımtelden giriş yap
İyi denebilir ama %20 yoktu galba bunda nası denk geldiAlıntıyı görüntüle1800 e aldım arkadaşlar bana uygun geldi sizce nasıl
İyi fiyat alınırAlıntıyı görüntüle1800 e aldım arkadaşlar bana uygun geldi sizce nasıl
Keşke 1 ay sonra olsa buna bara birikiyorumSteelSeries Arctis Nova 5 Wireless
3.799,24