🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Sadece ikinci el tabletleri görebileceğimiz sayfa nedir? Hangi filtreyle ayarlıyosunuz bunları?

Bugun logitech g pro x superlight 2 vs nova 7 wireless siparisi verdım . nova 7 yı sıparıs ettıkten sonra hesabım askıya alındı ve bugun ettıgım 2 sıprarıs , sıparıslerım kısmında gozukmuyor. bankadan sadece mouse un parası cekılmıs kulaklıgın parası alınmamıs. yardımcı olabılecek var mı ?

Bugun logitech g pro x superlight 2 vs nova 7 wireless siparisi verdım . nova 7 yı sıparıs ettıkten sonra hesabım askıya alındı ve bugun ettıgım 2 sıprarıs , sıparıslerım kısmında gozukmuyor. bankadan sadece mouse un parası cekılmıs kulaklıgın parası alınmamıs. yardımcı olabılecek var mı ?

telden giriş yap

Ben de 21:9 monitör kullanıyorum. Alıştıktan sonra asla normal monitörlere geri dönmek istemeyeceksin. Film izlerken görüntü devasa gelecek ekrana alışana kadar. Sonrasında yeni normalin bu olacak. Ama bu monitör özelinde 2 sıkıntı görüyorum. Yenileme hızı çok yüksek olmayan bir VA panel. Muhtemelen gecikme değerleri de iyi değil. Bu da rekabetçi oyun oynamak istiyorsan işkence haline getirir. Normal oyunlarda da bulanıklık oluşmasına sebep olabilir. Bence 21:9 istiyorsan gecikme değerleri test edilmiş kaliteli bir model bak. Ya da en azından belirlediğin modeller arasında inceleme videolarını izleyip seçim yap.
Hocam ips 21.9 hoparlörü olan bi monitör denk geldimi uygun fiyatlı 29" yeterli bana

IMG_0615.webp
1800 e aldım arkadaşlar bana uygun geldi sizce nasıl

Alınır mı sizce ?
amazon.com.tr/gp/product/B0BT4VRZGV/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A215JX4S9CANSO&psc=1

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,141
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri