tunahanctn
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 280
Kasımda bulursun yine uygunaKeşke 1 ay sonra olsa buna bara birikiyorum
Kasımda bulursun yine uygunaKeşke 1 ay sonra olsa buna bara birikiyorum
Alınır mı sizce ?
amazon.com.tr/gp/product/B0BT4VRZGV/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A215JX4S9CANSO&psc=1
Aldım ben eyvallahAlıntıyı görüntüle1800 e aldım arkadaşlar bana uygun geldi sizce nasıl
mouse mu aldın klavye mi yoksa ikisini de mi kralAldım ben eyvallah
Ne için etiketlenmistim ben?
kral bunu aldım arkadaş bana yardımcı olmak için sana sordu :Ne için etiketlenmistim ben?
iyi fiyat normalde 30 falanhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0D3J745ZF?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0&th=1 arkadaşlar bunu 21 e aldım nasıldır
bence mantıklı değil m3ü zaten satılıyor appleda + kalem 27 falandı galiba kalem 5.5k falandı galiba 21.5k zaten tablet. tabi kalem lazım değil diyorsanız ayrı. ( fiyatları kontrol etmedim aşağı yukarı böyle )https://www.amazon.com.tr/dp/B0D3J745ZF?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0&th=1 arkadaşlar bunu 21 e aldım nasıldır
Klavye Aula f75 uygun geldi çektim bi tanemouse mu aldın klavye mi yoksa ikisini de mi kral![]()
Qpx görüntü kalitesinde iki modelden de bariz üstün.![]()
Bunlardan hangisini almak diye mantıklı diye sormuştu. Bende merak ediyorum g274qpx aldım.
360hz şartsa tamam ama oled in 2.eli bence sacma. Zamanla yanan bir ekrandan bahsediyoruz. Çok yakın fiyatta sıfır 280hz yenileme hızına sahip G6 ile aynı nesil paneli kullanan AW2725D ve Mo27q2a var.Alıntıyı görüntüle
Bende bunu aldım hocam da herkes seni bekliyor mönitör için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Klavye Aula f75 uygun geldi çektim bi tane
iptali basıyorum o zamanbence mantıklı değil m3ü zaten satılıyor appleda + kalem 27 falandı galiba kalem 5.5k falandı galiba 21.5k zaten tablet. tabi kalem lazım değil diyorsanız ayrı. ( fiyatları kontrol etmedim aşağı yukarı böyle )
Qpx görüntü kalitesinde iki modelden de bariz üstün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
360hz şartsa tamam ama oled in 2.eli bence sacma. Zamanla yanma bir ekrandan bahsediyoruz. Çok yakın fiyatta sıfır 280hz G6 ile aynı nesil paneli kullanan AW2725D ve Mo27q2a var.