sayksparrow
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
uygun fiyata wifi sinyal arttırıcı görebilen oldu mu?
Tp link falan vardı incele sayfayıuygun fiyata wifi sinyal arttırıcı görebilen oldu mu?
Ürünler durumuna göre satışa sunuluyor iade edilmiş ürünler zaten kimisi sadece kutu hasarlı kimisi aksesuar eksikli kimisinde çizik vuruk vb oluyor durumuna göre belirtiliyor zaten
Evet mesela alınmış ürün açılmamış yada açılmış ama iç kozmetik hasarı yok misal dış kutu hasarlı geliyor çoğu zaman ben aldım klavye dün razer blackwidow v4x iade etmiştim 3500 Ken almıştım belki de iade ettiğim mı 1k ucuza dün aldım
Zaten ürünlerin ayrıntıları paylaşılıyor mesela monitör alıyorsun kabul edilebilir durumu yazıyor altta mesela bilgi olarak 5 den az ölü pixel bulunabilir üründe diyor mesela
SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless bende bunu alsam mı diyorum ama emin olamıyorum hiç kullanmadım bu markayı fps rekabetçi oyun için nasıldır acaba ona göre kelepire geliyor alacam
Nova pro versiyonunu kullanıyorum muazzam bir şeyÖzellikle dün baya bir ürün vardı telefon özellikle kelepir kralı iphone telefonlar falan ios sevmesemde alınırdı denk getirseydim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet mesela alınmış ürün açılmamış yada açılmış ama iç kozmetik hasarı yok misal dış kutu hasarlı geliyor çoğu zaman ben aldım klavye dün razer blackwidow v4x iade etmiştim 3500 Ken almıştım belki de iade ettiğim mı 1k ucuza dün aldım
Zaten ürünlerin ayrıntıları paylaşılıyor mesela monitör alıyorsun kabul edilebilir durumu yazıyor altta mesela bilgi olarak 5 den az ölü pixel bulunabilir üründe diyor mesela
SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless bende bunu alsam mı diyorum ama emin olamıyorum hiç kullanmadım bu markayı fps rekabetçi oyun için nasıldır acaba ona göre kelepire geliyor alacam
100 200 tl şey ztn ne ikinci eliOnun da 2. Eli var mı hocam![]()
Bilemiyorum nova 7 nasıldırNova pro versiyonunu kullanıyorum muazzam bir şey
Kötü olacağını düşünmüyorum en son bu fiyata 3 al 2 öde kampanyasında düşmüştü galibsBilemiyorum nova 7 nasıldır
tablet doluydu sağolsun birisi yaydı buraya muhtemelen alsatçılar aldı hep.Tablet yok ya düzgün
Herhangi bir 2. El ürüne gir amazon depoya tıkla burada ki linklerdenMobilden depo kısmını hangi etiket ile aratıyosunuz?