normal çok ürün yok şu anda14 sadece elektronik seçmiştim normal mi
normal çok ürün yok şu anda14 sadece elektronik seçmiştim normal mi
Viper v3 ile v3 pro arasında ne kadar fark var acaba fiyat olarak baya bi fark var.Evet viper v3 pro siyah stok 10 çok iyi durumda kozmetik hasar var olabilir diyor 4311 TL ye geliyor almak isteyen değerlendirsin mükemmel mouse https://amzn.eu/d/89ozlJQ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Apple pen 2.nesil yeni gibi 4559 a düşüyor https://amzn.eu/d/eMheFtC stok 1 adet
2.elde yok dün bir arkadaş sağolsun başta aldı onu iade etti sonra diğer stoklu olanı aldı 1 tanesi araya kaynadı Stoğa gelmedi geriŞuanda wireless modeli var, 1 saat önce de normal modeli vardi.
Çok ihtiyaç duyulan bir şey olacağını sanmıyorum tabi kişiden kişiye değişirASUS ZenScreen MB166CR 15.6 IPS 1920x1080 5ms USB-C Mat Ekran, 360 Derece Stand, Taşınabilir USB Monitör : Amazon.com.tr
ASUS ZenScreen MB166CR 15.6 IPS 1920x1080 5ms USB-C Mat Ekran, 360 Derece Stand, Taşınabilir USB Monitör : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
sizce bu taşınabilir ekran alınır mı 4700
Bende de öyle 14. sayfa dan sonrası yok hataya düşüyor14 sadece elektronik seçmiştim normal mi
V3 pro al geç bence hala varsa stok kelepir çünküViper v3 ile v3 pro arasında ne kadar fark var acaba fiyat olarak baya bi fark var.
Ah be! Neler vardı hocam?tablet doluydu sağolsun birisi yaydı buraya muhtemelen alsatçılar aldı hep.
V3 1600tl ama hocam. 3te 1 fiyatına nerdeyse.V3 pro al geç bence hala varsa stok kelepir çünkü
14. Sayfadaki minimum fiyat neyse atıyorum 3k fiyat ayarlarından minimum 3k yı seç devam etÇok ihtiyaç duyulan bir şey olacağını sanmıyorum tabi kişiden kişiye değişir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende de öyle 14. sayfa dan sonrası yok hataya düşüyor
Ben de düşünmüşüm de pahalı olduğunu fark ettim, monitör al taşı dedim daha iyi.ASUS ZenScreen MB166CR 15.6 IPS 1920x1080 5ms USB-C Mat Ekran, 360 Derece Stand, Taşınabilir USB Monitör : Amazon.com.tr
ASUS ZenScreen MB166CR 15.6 IPS 1920x1080 5ms USB-C Mat Ekran, 360 Derece Stand, Taşınabilir USB Monitör : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
sizce bu taşınabilir ekran alınır mı 4700