Berke8687
80+
- Reaksiyon skoru
- 155
Sonuçları paylaşır mısınEvet klavye geldi bakalım vuruk çürük var mı
Sonuçları paylaşır mısınEvet klavye geldi bakalım vuruk çürük var mı
Bazı ürünlerde geçerli zaten%20 indirim muhabbeti kaldırılmış sanırım çoğu üründe yok artık
GENEL BAKIYORDUM 13. sayafada attı yineÇok ihtiyaç duyulan bir şey olacağını sanmıyorum tabi kişiden kişiye değişir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende de öyle 14. sayfa dan sonrası yok hataya düşüyor
2.elde yok dün bir arkadaş sağolsun başta aldı onu iade etti sonra diğer stoklu olanı aldı 1 tanesi araya kaynadı Stoğa gelmedi geri
Viper v3 bakabilirsin. İyi gibi.Düzgün mouse var mi ben bulamadım uygun fiyatlı 2000 TL'ye kadar
%60-%75 klavyelere alıştıktan sonra bu görseldeki gibi hissettirdiÜrünün üzerinde off-road yapmışlar sanki
Evet daha iyi viper v3 pro ama kelepire super light alınır benceViper v3 pro mouse superlight 2’den çok çok daha mı iyidir? Yeni gibi yazı açıklamalı Superlight 2 aldım da gönlüm uzun süredir viper v3 pro’da.
Superlight 2 3.400’e geldi.
Çok çok iyi değil hocam benzer mouselar çok fark hissetmezsiniz çok iyi fiyata almışsınız superlight 2yi gerek yok benceViper v3 pro mouse superlight 2’den çok çok daha mı iyidir? Yeni gibi yazı açıklamalı Superlight 2 aldım da gönlüm uzun süredir viper v3 pro’da.
Superlight 2 3.400’e geldi.
Benim airpods kutusuna şu depo etiketini tam ortaya vurmuşlar çıkarayım dedim hoş durmuyor diye kutunun üstünde ki görseller falan hep silindi kutu saklamayı seven biri olarak üzüldüm.Ürünün üzerinde off-road yapmışlar sanki