Neler kaçtı acabaAlıntıyı görüntüle
Bu olay 15 ağustostan bu yana devam ediyormuş biz neden yeni coştuk?
Neler kaçtı acabaAlıntıyı görüntüle
Onu tam bilmiyorum ama kabul edilebilir aldıysan zaten hepsinde aynı yazıyor.Aldıktan sonra görebiliyor muyuz ?
bugüne kadar tek tük ürün geliyordu dün baya sağlam stok ve fiyatlı ürünler geldiAlıntıyı görüntüle
Hocam Amazon iade veya kusurlu geri aldığı ürünü böyle satış yapıyor ya Hepsiburada gibi yerler iade aldığı ürünler ne yapıyor bunu merak ediyorum geri normal fiyattan satıyorlar mi kibugüne kadar tek tük ürün geliyordu dün baya sağlam stok ve fiyatlı ürünler geldi
Ben aldım stokta varken paylaştım da alabilen oldu mu bilmiyorum.G29 alırsan beni ekle
Nasıl kamu mağazasına ayarladın hocamBende kamu mağazası var. Öğrenciyi bilmiyorum.
Satıyolar napacaklar. Bazısı ölü piksel diye iade ediyo bazısı iade etmiyor. herkes iade ediyor diye bir şey yok bazıları bu tarz sorunları kabul edebiliyor veya farketmiyor.Hocam Amazon iade veya kusurlu geri aldığı ürünü böyle satış yapıyor ya Hepsiburada gibi yerler iade aldığı ürünler ne yapıyor bunu merak ediyorum geri normal fiyattan satıyorlar mi ki