arasjr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 753
ucuz olmadıgı ıcın alan ıptal edıyor ben de aldım ıptal etmıstımm1 stoğu tekrar geldi bence ucuz değil taksit olduğu için ihtiyacı olan baksın
ucuz olmadıgı ıcın alan ıptal edıyor ben de aldım ıptal etmıstımm1 stoğu tekrar geldi bence ucuz değil taksit olduğu için ihtiyacı olan baksın
Halı saha ayakkabısı rengiRazer Kaira X - Xbox Series X|S için Kablolu Oyun Kulaklığı (TriForce 50mm Sürücü, HyperClear Kardioid Mikrofon, Dahili Kontroller, Platformlar Arası Uyumluluk) Yeşil : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Razer Kaira X - Xbox Series X|S için Kablolu Oyun Kulaklığı (TriForce 50mm Sürücü, HyperClear Kardioid Mikrofon, Dahili Kontroller, Platformlar Arası Uyumluluk) Yeşil : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
razer yosun editionHalı saha ayakkabısı rengi
kanka fiyat ne kadardı ve niye iade ediyosunMSI MAG 274QRF QD E2 almıştım ama iptal edeceğim pazartesi günü, lazım olan arkadaşlar pzt salı günü sayfayı F5'leyebilir.
Belki iade eden kişi içini açıp, nova 5 içi ile değiştirip iade etmişdirReis şuanlık sıfırı 8 k olduğu için dert etmiyorum şu etikette kalkma var ve vidslar yine lekeli eleman iade almazlar diye silmiş keşke silmeseymiş etiket araya kaynamış
pahalı değil mi hocam? ben dün model d2 proyu 1.370 liraya aldımGlorious Model D RGB Kablosuz BAMF sensörlü 19000 DPI 69 gram Gaming Mouse Mat Beyaz
1.585,43 TL
Glorious Model D RGB Kablosuz BAMF sensörlü 19000 DPI 69 gram Gaming Mouse Mat Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Glorious Model D RGB Kablosuz BAMF sensörlü 19000 DPI 69 gram Gaming Mouse Mat Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
hayalim kulakliga 15k verebilcek kadar zengin olmakeh işteSennheiser Momentum 4 Wireless - Kablosuz Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık - ANC, 60 Saate Kadar Dinleme Süresi, Transparan Duyma Özelliği, Bluetooth 5.2 - Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronik
Sennheiser Momentum 4 Wireless - Kablosuz Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık - ANC, 60 Saate Kadar Dinleme Süresi, Transparan Duyma Özelliği, Bluetooth 5.2 - Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sıfır fiyatına göre iyi indirimHiFiMAN Sundara Kulak Üstü/Over Ear Full-Size Open-Back/Arkası Açık Planar Magnetik Hi-Fi Kulaklık, Stüdyo/Audiophiles için : Amazon.com.tr: Elektronik
HiFiMAN Sundara Kulak Üstü/Over Ear Full-Size Open-Back/Arkası Açık Planar Magnetik Hi-Fi Kulaklık, Stüdyo/Audiophiles için : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Canon RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM Lens : Amazon.com.tr: Elektronik
Canon RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM Lens : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
güzel fiyat bu lens pahalı diye biliyorum
8.8 idi, hocam monitör bu fiyata göre gayet güzel fakat ben öğrenciyim ve yurtta kalıyorum, şu an bir monitöre bu kadar para vermek yerine 3-4-5'e idarelik bir şey almamın daha mantıklı olacağını düşündüm. İlerde iyisini alırım inşallah.kanka fiyat ne kadardı ve niye iade ediyosun