thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,113
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #5,136
aslında sundara sınıfında giriş seviyesi bir kulaklık çok büyütülecek bir tarafı yokhayalim kulakliga 15k verebilcek kadar zengin olmak
Her türlü alet erdavat varmis sendedeReis şuanlık sıfırı 8 k olduğu için dert etmiyorum şu etikette kalkma var ve vidslar yine lekeli eleman iade almazlar diye silmiş keşke silmeseymiş etiket araya kaynamış
kablosuz mupahalı değil mi hocam? ben dün model d2 proyu 1.370 liraya aldım
sakasina dedim hocam cok anlamam kulakliklardan ses kalitesinden de pek anlamamaslında sundara sınıfında giriş seviyesi bir kulaklık çok büyütülecek bir tarafı yok
Hayalin uzak değil 1 2 yıla kalmaz belkide giriş seviyeleri o fiyata satılirhayalim kulakliga 15k verebilcek kadar zengin olmak
evet ama 1k modeli :/kablosuz mu
hocam bence 1kdan sonrasi cok da farketmiyor bende 8k mouse var 8kda da ayni gibi geliyor 1kda daevet ama 1k modeli :/
4700 e aldım hocam sıfırı 8k olunca dert etmedim ufak tefek hataları şuan tertemiz cloud 3 zaten beklediğimden iyi hiç sorunu yok alan denemiş iade etmiş belli, oluyor ses kalitesi de güzel ama deri pad hava serilemesine rağmen terletiyor beni yedek duracak ztn de bakalım kumaş pad alırım ben varsa buna cloud 2 den müzikte daha tatmin edici tizleri var bass ta yeterli tatmin ederHer türlü alet erdavat varmis sendedeiyi fiyata aldınız galiba bunun fiyatını bilmiyorum çünkü
macbook sağlam kullanılmış o kadar kullanıma nasıl iade almışlar onu 1 ayda pil 95 e düşmezAmazon'dan aldığım Zenbook teslim edildi. kutusu, kutu içeriği eksiksiz. Sisteminde 02.2027'ye kadar garantili gözüküyor, muhtemelen yeni satın alındı fakat Asus ithalat tarihini baz aldı. Ssd smart verilerinden kontrol ettiğim kadarıyla ssd'si 15 saat çalışmış 500 gb veri okuyup yazmış, fiziksel olarak tertemizdi fakat biraz depoda beklemiş sanırım çünkü kutusu tozluydu.
Ya bu cihazı ya da hali hazırda kullanmakta olduğum MacBook Air M1'i duruma göre satacağım ama cihazları birkaç gün kıyaslayarak test etmek istiyorum.
Bu cihaz için 31 bin tl ödedim, MacBook Air M1 8 256 modelini geçen hafta 16 bin liraya satın aldım. İkisi de fiziksel olarak 9,9/10. MacBook pili %95 pil devri 130 küsürlerde.
İlgilenen olursa birkaç gün bekledikten sonra kararımı verdikten sonra diğer cihazı aldığım fiyata verebilirim.
Parça mı çalmışlar napmışlar?macbook sağlam kullanılmış o kadar kullanıma nasıl iade almışlar onu 1 ayda pil 95 e düşmez
ikinci el almıştır amazon’da düşmedi o kadarParça mı çalmışlar napmışlar?
Amazon’a demedim hocam.ikinci el almıştır amazon’da düşmedi o kadar