🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

G pro x2 superlight geldi kutu temiz ici de temiz biraz kullanilmis begenilmemis herhalde skatez arasinda ufak bir seyler girmis okey gibi 3400 e tek merak ettigim ne zaman alinip iade edildigini gorebilecegim bir sey var mi acaba kac aylik oldugunu falan nereden bulabilirim icinden cikan kagitlarda herhangi bir sey yoktu ilk satin alim tarihine dair ama begendim kullanicam konu icin tesekkurler

Ekler

• IMG_8293.webp
    IMG_8293.webp
    1.3 MB · Hit: 139
Tekrar edelim;

Bu konudan link gelirde alırım diye bekleyen arkadaşlar boşa beklemesinler. Seneler önce girilen fiyat hatalarından dolayı bot yazanlar oldu bu durum için. Yani siz fiyatı bile göremeden uçup gider.

Bunun dışında burada kimse zaten link paylaşmıyor malum gruplarda paylaşılıyor aldıktan sonra bu iyi midir? iptal mi etsem? gibi sorular soruluyor. Yani bu bölüm amacından uzaklaşmış durumda ve gerekli aksiyonun alınması için moderasyon ekibi çalışmıyor :)

Tekrar edelim;

Bu konudan link gelirde alırım diye bekleyen arkadaşlar boşa beklemesinler. Seneler önce girilen fiyat hatalarından dolayı bot yazanlar oldu bu durum için. Yani siz fiyatı bile göremeden uçup gider.

Bunun dışında burada kimse zaten link paylaşmıyor malum gruplarda paylaşılıyor aldıktan sonra bu iyi midir? iptal mi etsem? gibi sorular soruluyor. Yani bu bölüm amacından uzaklaşmış durumda ve gerekli aksiyonun alınması için moderasyon ekibi çalışmıyor :)
İkinci el fiyatlar botlara tam olarak yansımıyor ama yansıyan gidiyor çoğu kişi nasıl ürün aldı botlar hepsini çekiyorsa?
Demek ki botların hepsi işe yaramıyor :) Link atan da halen var ve ürünlerin durumu hakkında bilgi alıp veren tabii ki olacak insanlar ona göre alacak ürünleri

Durumuna aldanıp da mükemmel ürün beklemeyin. Çok iyi durumunda aldığım ürün kusursuz, mükemmel çıktı. Yeni gibi olarak aldığım ürün bayağı bildiğiniz sararmış olarak geldi. Sırf fiyatı iyi diye iade edesim yok ama skatezleri kullanılamayacak derecede kötü sürtünüyor...
Mükemmel.webp

20251003_134225.webp
20251003_120527.webp

20251003_134229.webp

20251003_134232.webp

Ekler

• 20251003_134225.webp
    20251003_134225.webp
    902.2 KB · Hit: 18
Beyler fikrinize ihtiyacım var. Monitör geldi, yalnız bir türlü 60hz üstüne çıkamadım. Gt730 var işyerindeki pcde, ekran kartına da bağlı ama beceremedim niye bilmem belki DPI ile bağlarsak alırız ama asıl sorun şu;

Ölü piksel yok, altta iki bölgede ekran simsiyahken bir ışık süzmesi var yalnız sızan ışık beyaz değil sarımsı :D ve iç ekranına bitimindeki o 3-4mmlik siyah çerçevede bir sürtünme var. 24inç 180hz 1ms IPS Superclear monitör 2.900tlye aldık. Siz olsanız iade eder miydiniz

Galiba bu paylaşımım botçuları rahatsız etti yıllardır mesaj atmayanlar gelmeye başladı. :kekw:
Ulan gariban iki üç kuruş ucuza almaya çalışan adamlar faydalansın siz zaten sıfırları anında bitiriyorsunuz. Kullanıcı ve ufak tekef para kazanmak için al satçı arkadaşlara hayırlı olsun botçular hakka giriyorsunuz yapmayın ne alıyorsanız alın alana engele olmayın.

G pro x2 superlight geldi kutu temiz ici de temiz biraz kullanilmis begenilmemis herhalde skatez arasinda ufak bir seyler girmis okey gibi 3400 e tek merak ettigim ne zaman alinip iade edildigini gorebilecegim bir sey var mi acaba kac aylik oldugunu falan nereden bulabilirim icinden cikan kagitlarda herhangi bir sey yoktu ilk satin alim tarihine dair ama begendim kullanicam konu icin tesekkurler
bende istiyorum umarım denk gelir bir daha benim ürünüm iptal oldu

Durumuna aldanıp da mükemmel ürün beklemeyin. Çok iyi durumunda aldığım ürün kusursuz, mükemmel çıktı. Yeni gibi olarak aldığım ürün bayağı bildiğiniz sararmış olarak geldi. Sırf fiyatı iyi diye iade edesim yok ama skatezleri kullanılamayacak derecede kötü sürtünüyor...
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

1 ay kullanılıp iade edilmişe benziyor; bu kadar sürtünme izi kısa sürede olmaz bence.

İkinci el fiyatlar botlara tam olarak yansımıyor ama yansıyan gidiyor çoğu kişi nasıl ürün aldı botlar hepsini çekiyorsa?
Demek ki botların hepsi işe yaramıyor :) Link atan da halen var ve ürünlerin durumu hakkında bilgi alıp veren tabii ki olacak insanlar ona göre alacak ürünleri
Botlar hepsini çekmiyor çer çöp kalanları alan insanlar malum gruplardan gelen linklere önce tıklayanlar. Buradan link atılıpta alınan tek bir ürün yok. Sadece aldıktan sonra iyi midir? iptal mi etsem yaa? ürünü bilen var mı gibi sorular soruluyor.

Bende mesajımda belirttim zaten link gelecek diye bekleyenler boşuna beklemesin diye söyledim. Nesine tepki verdiniz bu durumun :D

Geri