thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,835
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #6,098
hiç anlamıyorum biliyor musun ben de o yüzden sordumModem görevi görüyor mu sadece router mı
hiç anlamıyorum biliyor musun ben de o yüzden sordumModem görevi görüyor mu sadece router mı
En iyisihiç anlamıyorum biliyor musun ben de o yüzden sordum![]()
edit sıfır ürün bedava teknik bir soru soracağım. Buna modemden gelen kabloyu taktım artık router ağı taşıyor buna bir daha ethernet kablosu taksam başka bir cihaza kablo çeksem o cihazın ethernet portune internet gelir mi? Neden bu soru soruyorum çünkü süperonline ethernet portu sanki çokmuş gibi ethernet portu az modem yollamış. Riske girme ethernet çoğaltıcı al diyenler olabilir wifi ağını da güçlendirmek istiyorumMercusys MR80X, AX3000 Mbps Dual-Band Wi-Fi 6 Router : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Mercusys MR80X, AX3000 Mbps Dual-Band Wi-Fi 6 Router : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
40klık laptop çöp olunca bir zahmet nefret edelimyorumlara baksana baya satmış bir de senin asus nefretine patladım sadece asus modellerini atmışsın fdgjgjfd
garantisi yok mu40klık laptop çöp olunca bir zahmet nefret edelim
hangi asalak yemiş acaba pinleriMSI Pro X870-P WIFI Gelen anakarta bak...Alıntıyı görüntüle
Güç tuşu 50 kez basınca algılıyordu garantisi devam ediyordu garanti ilgilenmedi geri gönderdi thhye başvuracakken aile bireylerim olacak kişiler benden habersiz vatan bilgisayarda çalışan tanıdıklarının bir tane "profesör" dediği eleman varmış ona vermişler 1.5 ay mesken tuttu yapamadı ben gittim 20 yılı aşkın süredir bilgisayla uğraşan adama götürdüm tak diye düzeltti ekran gelmedi anakarta zarar vermiş "profesör" konu buna giriyor asus desteğinin ilgilenmemesiyle başladı uzadı 3 ay oldu hala tamir ettiremedimgarantisi yok mu
güç beslemesi hasar almış işi bilen biri yapardı onu ya asusa tekrar gönderdin mi bence bir kere daha gönder diyeceğim de işlem yapıldığını anlarlarGüç tuşu 50 kez basınca algılıyordu garantisi devam ediyordu garanti ilgilenmedi geri gönderdi thhye başvuracakken aile bireylerim olacak kişiler benden habersiz vatan bilgisayarda çalışan tanıdıklarının bir tane "profesör" dediği eleman varmış ona vermişler 1.5 ay mesken tuttu yapamadı ben gittim 20 yılı aşkın süredir bilgisayla uğraşan adama götürdüm tak diye düzeltti ekran gelmedi anakarta zarar vermiş "profesör" konu buna giriyor asus desteğinin ilgilenmemesiyle başladı uzadı 3 ay oldu hala tamir ettiremedim
hangi asalak yemiş acaba pinleri
abi bunu tekrar söylüyorum Amazonun ayrı bir departman mı bölüm mü ne derseniz böyle bir şey kurup deneyimli bir ekip kurup ekipler kurup iade ürünleri incelemeleri gerekiyor dün asus harpe ace mi ne adama mouse gelmiş içindekini bir alt model ile değiştirmiş depodan da bir arkadaşa gelmiş forumdan bunu yapanlara da suç duyurunsa bulunacaksın hırsız diye boşa zarar ziyan bu müşteri memnuniyeti olmuyor bu iyi niyeti suistimal oluyor artık bir beceriksizin yaptığını bir firma ödememeli veya bir herifin zevkini alana kadar 1 ay kullanıp ürünü iade etmesinin bedelini birileri ödememeli bu memnuniyet değildir abi enayiliktir bunu amazona da mail atacağım bizim ülkemizde bu olmuyor abicim adi insan çok bize yaramıyor böyle incelikler bizim millete göre değil bazen kızıyoruz yok x firma iade almıyor uğraştırıyor falan abi adam haklı ya haklı sen keyfine beğenmemişsin iade ediyorsun adamın ürün ikinci oluyor falan sonra onu bir daha satsa aaa bu firma ikinci el satıyor diye ağlıyorsunuz olmaz abi böyleMSI Pro X870-P WIFI Gelen anakarta bak...Alıntıyı görüntüle
üzücü bir durum açıkçasıGüç tuşu 50 kez basınca algılıyordu garantisi devam ediyordu garanti ilgilenmedi geri gönderdi thhye başvuracakken aile bireylerim olacak kişiler benden habersiz vatan bilgisayarda çalışan tanıdıklarının bir tane "profesör" dediği eleman varmış ona vermişler 1.5 ay mesken tuttu yapamadı ben gittim 20 yılı aşkın süredir bilgisayla uğraşan adama götürdüm tak diye düzeltti ekran gelmedi anakarta zarar vermiş "profesör" konu buna giriyor asus desteğinin ilgilenmemesiyle başladı uzadı 3 ay oldu hala tamir ettiremedim
Bu nerede satıldı usta nekadara aldın hiç görmedimMSİ QPX monitörümün garantisi 12-09-2027çok iyi yav