Aslan gardaşım telegram link geldikçe atıyor buraya
şlkdfghjsldfgkjdgfhkşljhfsYa beni boşver @OrkunJJ sayamadığım kadar monitör aldı halen "İyi fiyatmış düşünene kadar gitti" yazıyor
Bazılarını ondan önce gördüm bu arada bunu da kabul edelim, benden daha iyi ama onu da ben kabul ederim![]()
İsteyen rahat alırdı bu arada 5 dakika durdu ihtiyacım yok diye almadım. Stok girişi fena değil anlaşılan amazona özellikle beğenilmeyen ya da piksel hatalı monitör iadesi oluyor. En çok monitör geldi bilgisayar kategorisinde@thepublicman yahu bir de telefondaydım, sepete ekleyim ödeme adımına giderken düşüneyim diyordum tıklıyorum sepete ekleye uygulama kitleniyor
herhalde fiyatı görünce herkes saldırdı birden![]()
bir cacık çıkmıyor bu aralar ha bire monitor görüyoruzYa beni boşver @OrkunJJ sayamadığım kadar monitör aldı halen "İyi fiyatmış düşünene kadar gitti" yazıyor
Bazılarını ondan önce gördüm bu arada bunu da kabul edelim, benden daha iyi ama onu da ben kabul ederim![]()
İlk gün monitör + ekipman sonraki günlerde en çok monitör geldi doğrudur. Tek tük bileşen gelmiştirbir cacık çıkmıyor bu aralar ha bire monitor görüyoruz![]()
5 dakika durmadı ya, direk girdim ben sepete ekleyemedim zaten uygulama kitleniyor diye.İsteyen rahat alırdı bu arada 5 dakika durdu ihtiyacım yok diye almadım. Stok girişi fena değil anlaşılan amazona özellikle beğenilmeyen ya da piksel hatalı monitör iadesi oluyor. En çok monitör geldi bilgisayar kategorisinde
PC siz kaldımİlk gün monitör + ekipman sonraki günlerde en çok monitör geldi doğrudur. Tek tük bileşen gelmiştir