🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

benim 2. el tab s9 u
adb moduyla pc ye bağlayıp debug raporu aldım

2025 mayıs üretimi
pil şağlığı 100
pil döngüsü 3
3 kere şarj bana ait zaten:)
kutusu eskiydi tabletin koruma ekranı yoktu ama cihaz sıfırmış. belkide garanti için amazona yollandı müşteriye para iadesi yapıldı samsung servis değişim yaptı amazona geri postaladı depo satışa koydu tabletleri. alanlar debug adb ile bakabilir.
ustad ayni cihazdan gunlerce ugrastiktan sonra sonunda teslim edildi. kargo depo sucu birbirine atti gunlerce urun fiziken bulunamadi derken mutlu son.

bende de ayarlarda pil dongusu 0 gosteriyo ama sanki formattan sonra oyle oluyor gibi geldiydi. sana zahmet bu yontemi kisaca anlatma sansin var mi

ustad ayni cihazdan gunlerce ugrastiktan sonra sonunda teslim edildi. kargo depo sucu birbirine atti gunlerce urun fiziken bulunamadi derken mutlu son.

bende de ayarlarda pil dongusu 0 gosteriyo ama sanki formattan sonra oyle oluyor gibi geldiydi. sana zahmet bu yontemi kisaca anlatma sansin var mi
Uygun fiyata Watch 7 aldım nasıl kontrol ederim?

geçmiş olsun güle güle kullan

samsung cihazların üretim tarihini öğrenmek için 2 yol var seri no su ile 11 rakamlı kodun karşılığu şurada anlatılmış 2 dk da bakarsınız

pil detayı için

bunu indiriyorsunuz

geliştirici özelliklerini açıyorsunuz tabletten
ayarlar sistem tablet hakkında sürüm 7 kere üstüne tık

bilgisayara usb transfer şeklinde bağlıyorsun kabloyla

her zaman izin ver tablet ekranından

minimal adb yi kurup açıyorsun açıyorsun cmd ekranında

adb devices
enter
tableti görmesi lazım
görürse
adb shell dumpsys battery
enter
bir rapor çıkacak

Pil Sağlığı: mSavedBatteryAsoc
Pil Döngüsü: mSavedBatteryUsage
bunu 100 e bölüyorsun

ek olmazsa samsung adb sürücüleri kurmak gerekebilir ben kurdummu hatırlamıyorum

google samsung adb drivers yazarsanız resmi sitede olması lazım

1761494199624.webp
bune olm ethernet girişi yok bunun

• Hahaha
Reaksiyonlar: Vaga
Bu ürünü iade ediyorum yarın kargocu almaya gelecek. Haberiniz olsun. Kurulum yapmadım bende Asus Rog LC II 280 var. Merak ettiğim için aldım ama gereksiz olduğunu düşünerek iade ediyorum. Alacak varsa haberi olsun

Ekler

• 1000068293.webp
    1000068293.webp
    155.2 KB · Hit: 150
vaRMI HACIM HALA GÜZEL ŞEYLER
8 ekimden beri bir şey almadım ben depo bölümünden (iptal ettiklerim oldu). Ara ara fena olmayan ürünler geliyor eskisi gibi hareketlilik yok dönemsel hareketlilik olur kasımda %20 yine yaparlar belki stoklar erisin diye

Geri