RPchepfoxCS
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 506
Daha öncede düştü 69-78-87tl arasında gidip geliyor stokları. İlerleyen günlerde açılır yineYanlış fiyattır, 87 tl olamaz.
Daha öncede düştü 69-78-87tl arasında gidip geliyor stokları. İlerleyen günlerde açılır yineYanlış fiyattır, 87 tl olamaz.
ustad ayni cihazdan gunlerce ugrastiktan sonra sonunda teslim edildi. kargo depo sucu birbirine atti gunlerce urun fiziken bulunamadi derken mutlu son.benim 2. el tab s9 u
adb moduyla pc ye bağlayıp debug raporu aldım
2025 mayıs üretimi
pil şağlığı 100
pil döngüsü 3
3 kere şarj bana ait zaten
kutusu eskiydi tabletin koruma ekranı yoktu ama cihaz sıfırmış. belkide garanti için amazona yollandı müşteriye para iadesi yapıldı samsung servis değişim yaptı amazona geri postaladı depo satışa koydu tabletleri. alanlar debug adb ile bakabilir.
Uygun fiyata Watch 7 aldım nasıl kontrol ederim?ustad ayni cihazdan gunlerce ugrastiktan sonra sonunda teslim edildi. kargo depo sucu birbirine atti gunlerce urun fiziken bulunamadi derken mutlu son.
bende de ayarlarda pil dongusu 0 gosteriyo ama sanki formattan sonra oyle oluyor gibi geldiydi. sana zahmet bu yontemi kisaca anlatma sansin var mi
ustad ayni cihazdan gunlerce ugrastiktan sonra sonunda teslim edildi. kargo depo sucu birbirine atti gunlerce urun fiziken bulunamadi derken mutlu son.
bende de ayarlarda pil dongusu 0 gosteriyo ama sanki formattan sonra oyle oluyor gibi geldiydi. sana zahmet bu yontemi kisaca anlatma sansin var mi
technastic.com
xiaomitools.com
H.o
bunun linkini atar mısın ? 87 lira bedava
bunun linkini atar mısın ? 87 lira bedava
Philips HD2581/90 Ekmek Kızartma Makinesi, Otomatik Kapanma, Buz Çözme İşlevi, Siyah : Amazon.com.tr: Mutfak
Philips HD2581/90 Ekmek Kızartma Makinesi, Otomatik Kapanma, Buz Çözme İşlevi, Siyah : Amazon.com.tr: Mutfakwww.amazon.com.tr
düzelttim yanlış atmışımAlıntıyı görüntülebune olm ethernet girişi yok bunun
vaRMI HACIM HALA GÜZEL ŞEYLERRazer DeathAdder V3 Pro - Hafif Kablosuz Ergonomik Espor Faresi (64g Hafif Tasarım, Focus Pro 30K Optik Sensör, Fare Anahtarı Gen-3, HyperSpeed Kablosuz) Beyaz : Amazon.com.tr
Razer DeathAdder V3 Pro - Hafif Kablosuz Ergonomik Espor Faresi (64g Hafif Tasarım, Focus Pro 30K Optik Sensör, Fare Anahtarı Gen-3, HyperSpeed Kablosuz) Beyaz : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
8 ekimden beri bir şey almadım ben depo bölümünden (iptal ettiklerim oldu). Ara ara fena olmayan ürünler geliyor eskisi gibi hareketlilik yok dönemsel hareketlilik olur kasımda %20 yine yaparlar belki stoklar erisin diyevaRMI HACIM HALA GÜZEL ŞEYLER