🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

yazdığımda kupon talebinde bulunmadım, gecikme için kendileri teklif edip verdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benimde süreç aynı oldu mail atılmış depoda ürün yokmuş, bekliyecez
3 iş günü içinde halledecekmiş bakalım beklıyorum zannetmıyorum göndereceklerini hayırlı olsun sizin kargoya verılmış

güle güle kullan
üretim tarihini şu şekişlk teyid edebilirsin yukarıda yazdım seri nosundan üretim tarihi ay yıl yazıyor

samsung-phone-serial-numer-decoder.jpg

• R: Samsung uses ‘R‘ at the beginning of the serial number of all its smartphones and tablets. It represents the product code assigned by the manufacturer to determine the device’s family. So, even if you own a Samsung Galaxy Tab, its serial code would start with the R product code.
  • ZC: The 2nd and 3rd characters of the serial numbers of Samsung devices represent the code of the Samsung factory and the country where a phone or tablet was assembled. ZC and Z8 are present in the serial numbers of my India-made Galaxy S24 Ultra and Note 20, respectively. It means ZC and Z8 are the codes for Samsung mobile production units in India. Thus, these 2 characters tell about the Samsung mobile manufacturing country. Similarly, if the 2nd & 3rd characters of the serial number are C5, it’s made in Vietnam.
  • X: The 4th character of the serial number represents the year of manufacture. If you check out the Samsung production date table below, X stands for the year, which is 2024.
  • 1: The 5th character is the code for the month of manufacture for a Samsung mobile device. 1 represents January. Thus, the manufacturing date of my Galaxy S24 Ultra is January 2024.
  • 1NEPKK: The last 6 characters are the actual serial number of your Samsung Galaxy device. These alphanumeric values contain technical information about the device, like its chipset, storage, color, model, etc.
Teşekkür ederim. Aynen üretime bu şekilde baktım

13 inç iPad için Magic keyboard arıyorum 7000e buldum sizce bu fiyata alınır mı Arapça layout rengi beyaz siyah daha iyi olurdu ama renge pek takılmıyorum.

%10 indirim kısmında 1 ürün var ya bitirdiler ya da başka bir şey geliyor

Evde en az 200 mb internet ile kullanabileceğim bir modem önerebilecek var mı? Lütfen bu mesajı alıntılayarak öneride bulunabilir misiniz?
Şimdiden teşekkür ederim.

Evde en az 200 mb internet ile kullanabileceğim bir modem önerebilecek var mı? Lütfen bu mesajı alıntılayarak öneride bulunabilir misiniz?
Şimdiden teşekkür ederim.
Deco m4 2 li set alabilirsiniz yada tek router yeter derseniz wifi 6 lı herhangi bir router ı alabilirsiniz

Deco m4 2 li set alabilirsiniz yada tek router yeter derseniz wifi 6 lı herhangi bir router ı alabilirsiniz
Önerebileceğiniz,pişman etmez hız kaybı yaşatmaz evin her yerinde çeker dediğiniz var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önerebileceğiniz,pişman etmez hız kaybı yaşatmaz evin her yerinde çeker dediğiniz var mı?
Ya da internet sağlayıcıların verdiği modem yeter diyor musunuz?

Amazon eskisi gibi umursamıyor tüketiciyi kulaklık aldım 3.5 mm jak yazıyordu açıklamasında gelen USB girişli :) arkadaş para iadesi yapalım diyor 14 gün + 10 iş günü banka süreci. + Bu dönemde kaçirilan fırsatlar tek dedikeri iade yapın kafa göz girişecem en son ben YouTube videolarını izledim bir video'da USB girişli olduğu kısım vardı ama dikkatimden kaçmış belliki direkt amazondaki açıklamaya istinaden aldım depo ürünü tüketici hakem heyetine versemmi bilemedim saçma sapan iş yapıyorlar ne bir hediye çeki ne bir kısmı ücret iadesi yapalım diye çözüm sunmuyorlar hata kendilerinde olmasına rağmen
Amazon daha ne yapsın hocam yeterince umursamış :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,802
Üyeler
183,787
Son üye
salvira
Geri