🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Önerebileceğiniz,pişman etmez hız kaybı yaşatmaz evin her yerinde çeker dediğiniz var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya da internet sağlayıcıların verdiği modem yeter diyor musunuz?
Sağlayıcı wifi 6 modem veriyorsa yetebilir yetmez derseniz huaweinin wifi 6 routerlarından birini alabilirsiniz.Ben yaklaşık 2 sene ax3 routerını kullandım benim paketim 100 mbps evin en uzak yerinde 80-90 arası hız alıyordum.Tek sorunu elektrik gittiği zaman routerı tekrar kurmam gerekiyordu.

Geldi benim güzellik
Skatezlerde gram kir toz yok
Bütün ekipmanları denk
Benim için çok kârlı bir alisveris oldu

Sadece sol tuşların orada ufak bı göçük var o da çok az büyük ihtimal alan kişi onu görünce direkt iade etti .
Yarı fiyatına ufak bı hataya deger bence 😄
Kaça aldın

11 gün önce sipariş verdiğim ürün iptal oldu amazon tarafından sürekli erteleniyordu teslimat tarihi

11 gün önce sipariş verdiğim ürün iptal oldu amazon tarafından sürekli erteleniyordu teslimat tarihi
Benimde aynı 10 gün sonra stok olmadığı için bugün iptal olmuş. Talep açtırdım, aldıktan 3 gün sonra tekrar sattılar depoda ürün yoksa 2. Kez nasıl satışa açılıyorlar anlamıyorum

Benimde aynı 10 gün sonra stok olmadığı için bugün iptal olmuş. Talep açtırdım, aldıktan 3 gün sonra tekrar sattılar depoda ürün yoksa 2. Kez nasıl satışa açılıyorlar anlamıyorum
hocam sizede temsilciye bağlandıgınız zaman herhangi bir günde stok gelecek dediler mi :geek:

Sağlayıcı wifi 6 modem veriyorsa yetebilir yetmez derseniz huaweinin wifi 6 routerlarından birini alabilirsiniz.Ben yaklaşık 2 sene ax3 routerını kullandım benim paketim 100 mbps evin en uzak yerinde 80-90 arası hız alıyordum.Tek sorunu elektrik gittiği zaman routerı tekrar kurmam gerekiyordu.
25 senelik internet kullanıcıyım şimdiye kadar sağlayıcıların verdiği modem harici modem kullanmadım. Ama bu kadar insan alıp evine koyuyorsa vardır bir bildikleri. Superonline wifi 6 modem veriyordu. Şimdi taşındığım yerde Turk Telekom var sadece o yüzden onlar ne verir bilmiyorum lakin sağlayıcılardan daha iyi performans verebilecek f/p modeme hayır demem açıkcası.

Geldi benim güzellik
Skatezlerde gram kir toz yok
Bütün ekipmanları denk
Benim için çok kârlı bir alisveris oldu

Sadece sol tuşların orada ufak bı göçük var o da çok az büyük ihtimal alan kişi onu görünce direkt iade etti .
Yarı fiyatına ufak bı hataya deger bence 😄
Aulanın şarjı iyi gidiyor mu hocam?

Ben termos almıştım yeni gibi yazıyordu ve üstünde çizikleri vardı, temsilciye yazdım kısmi iade için ama yapmadılar. Var mıdır öneriniz?

Geri