🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

samsung tab s10 plus düştü bugün 25 bin lira
tek stok vardı aldım
sıfırı da 30 bine düşmüş
belki iptal ederim sıfır alırım bilemedim iptal edersem yeniden gelir.
yeni ürün ekliyorlar takipte kalın
Temmuz’da sıfır olarak 25k’ya satmışlardı. Birkaç dakika ile kaçırmıştım, ondan dolayı şimdi 2. eline 26k vermek hiç içimden gelmedi. Hayırlı olsun.

Temmuz’da sıfır olarak 25k’ya satmışlardı. Birkaç dakika ile kaçırmıştım, ondan dolayı şimdi 2. eline 26k vermek hiç içimden gelmedi. Hayırlı olsun.
sağol.
sorma
ben geçen s9 aldım amazondan hatırlarsınız 17 e. kardeşim el koydu aldı gitti tableti:) dandik ipad le huwei 11.5 a kaldım tab oled ekrandan sonra içim daraldı. s11 alacaktım sıfır ama ekran ufak kalıyor ultralarda 40 bin lira birde çok aşırı büyük. s11 in 12.5 ekranı olsa keşke . bakalım nasıl gelecek ..

samsung tab s10 plus düştü bugün 25 bin lira
tek stok vardı aldım
sıfırı da 30 bine düşmüş
belki iptal ederim sıfır alırım bilemedim iptal edersem yeniden gelir.
yeni ürün ekliyorlar takipte kalın
o paraya s11 de alabilirdin hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Beyler anakart geldi işlemci yuva dişlerinde yamuklar var değil mi? Kullanılır mı
düşük bir ihtimal açılabilir. ancak ben elimde tutmazdım bilgisayar açılsa bile stabil olacağı manasına da gelmiyor.
çok ucuza geldiyse ve şimdilik sıkıntısız çalışıyorsa belki sonuçta amazondan almışsın bozulduğu zaman bozuldu diyip geri iade edebilirsin

o paraya s11 de alabilirdin hocam

düşük bir ihtimal açılabilir. ancak ben elimde tutmazdım bilgisayar açılsa bile stabil olacağı manasına da gelmiyor.
çok ucuza geldiyse ve şimdilik sıkıntısız çalışıyorsa belki sonuçta amazondan almışsın bozulduğu zaman bozuldu diyip geri iade edebilirsin
Gönderdim kanka tekrar. çok iyi fiyattı yazık oldu..

tab s10 plus geldi

sıfır ümit ediyordum değil:)
ekranı tozlu ve parmak izleri vardı.çizik kırık eksik yok. fiber bezle temizledim mikro çizik bile yok şükür.
tab s9 da olmayan pil şarj döngüsü göstergesi var. 4 kere şarj edilmiş pil sağlığı 100. 1 haftada falan iade edilmiş sanırım üretim tarihi yeni.

kurulumda pili su gibi içti. biraz test edeyim ... pili şu an soru işareti ancak ekranı tab s9 dan bile daha iyi gibi. pili böyle içerse gönderirim yok düzelirse tutarım ekran boyutu ve renkleri mükemmel . kurulumda arkası çok ısındı.

Monitörü 7600'e aldım. Kutusu hasarlı diyordu. Bakalım nasıl gelecek. Sıfırı da 8000 TL ama 6 taksit olunca dayanamadım.

dün bunun 260 hz olanı aptek teknoloji de teşhiri 6300 TL idi 1-3 pikselli

Geri