Neler Yeni

Amazon depo iade ürünler

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ali
Bende ekleme yapayım Amazon'un ikinci el ürünlerinin garantisi sıfır ile aynı olmuyor daha az oluyor direk müşteri hizmetlerine sordum.

ghnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Gökhan
Hocam bahsettiğin gibi bir fiyat uygunluğu için ürünü baya bi kullanmış olmaları lazım. Çoğu müşteri satın aldıktan sonra ilk 5-6 gün içerisinde iade eder. Bu da büyük bir değer kaybı olmaz yani. Tabii, ürünün üzerinde defo, kullanım izi vb. şeyler varsa o başka.
Garanti 1 yıl oluyor hocam benim çoğu ürünüm 2. Yıla yakın zamanda bozuluyor böyle alsam garantim olmamış olacak. Herşeyi geçtim bunun bir değeri yok mu sence?

hamonbru

80+
Hocam bahsettiğin gibi bir fiyat uygunluğu için ürünü baya bi kullanmış olmaları lazım. Çoğu müşteri satın aldıktan sonra ilk 5-6 gün içerisinde iade eder. Bu da büyük bir değer kaybı olmaz yani. Tabii, ürünün üzerinde defo, kullanım izi vb. şeyler varsa o başka.
Hiç de öyle bir şey olması lazım değil, Amazon diğer ülkelerde hatta teknoloji mağazalarında da aynı uygulama var ama sırf kutusu açılıp iade gelen ürünler bile ciddi indirimli fiyatlarla satılıyor. Bize geldi mi iade hatta yenilenmiş ürünlerin bile 0 diye satılabildiği bir ülke olduğumuz için böyle olmamasını normal karşılıyoruz tabi .

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Axl Rose
Ben böyle bir Acer laptop aldım Amazon'dan, gelen cihazda parmak izleri vardı, çok da iyi paketlenmemişti (her şey pakete tıkılmış bir şekilde geldi) üstelik gelen laptop hiç kullanılmamış gibi olsa da bataryası hiç şarj almadı ve aynen iade ettim.

1734343402381.png

Top Bottom