Yardım AMAZON DEPO ÜRÜNÜ 1 ay süresi

Berke8687

80+
Reaksiyon skoru
176
Herkese merhabalar ben Amazon depodan 17 Ekim tarihinde smart bir mönitör aldım ama hem oled hemde ips mönitör kullanmam sebebiyle va panel olan bu mönitör bana çok yetersiz geldi Amazon depo iade sürecini geçirmiş bulundum gene de iade edebilir miyim mönitörü

Herkese merhabalar ben Amazon depodan 17 Ekim tarihinde smart bir mönitör aldım ama hem oled hemde ips mönitör kullanmam sebebiyle va panel olan bu mönitör bana çok yetersiz geldi Amazon depo iade sürecini geçirmiş bulundum gene de iade edebilir miyim mönitörü
Edemezsiniz

üründe ayıp olursa öyle iade edilirsin.
ayıp, kusur durumlarında 1yıl iade hakkın var.
@thepublicman seni de etiketleyeyim de, yanlış bilgi olmasın

Üründe kusur vb bir şey varsa iade alırlar yoksa iade etmek istediğini memnun kalmadığını belirtip şansını deneyebilirsin
aldığın fiyat ve ürün neydi bu arada çok uyguna aldıysan aldığın fiyata bir arkadaşa ver bence daha mantıklı olur

Üründe kusur vb bir şey varsa iade alırlar yoksa iade etmek istediğini memnun kalmadığını belirtip şansını deneyebilirsin
aldığın fiyat ve ürün neydi bu arada çok uyguna aldıysan aldığın fiyata bir arkadaşa ver bence daha mantıklı olur
Aldığım ürün 32 inç smart mönitör 7800 TL'ye almıştım ama va panel kalitesi gerçekten inanılmaz kötü ayrıca masama da tam uyduramadım iade talebi oluşturdum ürünü neredeyse 1 sefer kullandım yazdığımda da üründe gölgelenme mevcut olarak söyledim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca ürünün sıfırı bu fiyatlardayken bendeki ürünü kimse almaz bakalım yazdım ama sanmıyorum ihtimal düşük

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,830
Üyeler
185,172
Son üye
DogukanGZ
Geri