Çözüldü✓ Amazon Ek Ücret Çıkarır MI?

Reaksiyon skoru
0

Ekler

• d.JPG
    d.JPG
    15.2 KB · Hit: 128
İthalat ücreti depozitosu adı altında ödediğin şey vergi zaten

Sağ tarafta details kısmında tüm ücretlendirmeler yazıyor vergisi falan dahil.
peki gümrükten geçerken sıkıntı çıkmaz demi
Hayır hiçbir sıkıntı olmaz Amazon Japonyadan TUF 3060Ti bile almıştım sorunsuz elime gelmişti hiçbir şekilde uğraşmadım. Daha geçen yurt dışından Akko Klavye, Cougar 850W PSU, ARGB aparat, Akasa marka M2 soğutucu blok, RGB kulaklık tutucu falan aldım hepsi de sorunsuz geldi. Amazon candır. ♥

Sağ tarafta details kısmında tüm ücretlendirmeler yazıyor vergisi falan dahil.

Hayır hiçbir sıkıntı olmaz Amazon Japonyadan TUF 3060Ti bile almıştım sorunsuz elime gelmişti hiçbir şekilde uğraşmadım. Daha geçen yurt dışından Akko Klavye, Cougar 850W PSU, ARGB aparat, Akasa marka M2 soğutucu blok falan aldım hepsi de sorunsuz geldi. Amazon candır. ♥
Aynı şekilde xbox kolu almıştım Amazon Almanya'da sıkıntısız geldi

Aynı şekilde xbox kolu almıştım Amazon Almanya'da sıkıntısız geldi
Evet 1 yıl önce bende Xbox Stellar Shift kontrolcü almıştım aynı dediğiniz gibi Amazon De den sorunsuz geldi hemide 2 yıl garantili geldi fıstık gibi. ^^
Zaten kargo ücreti ve gümrük vergi ücretlerini önden alıyor uğraşmasın müşteri diye.
Hatta ben 2 yıl önce TUF 3060Ti ekran kartını aldığımda, gümrük vergisi ücretini fazla kestiler diye 90 TL civarı bir para iadesi bile yapmışlardı.
Kaldı ki ben şahsen Amazon ve Hepsiburada dışında bir yerden kolay kolay alışveriş yapmıyorum. ^^

Peki diyelim bu ürünü beğenmedik iade edicez (yurtdışı aldık) iade sürecinde tam para iadesi alıyormuyuz yoksa gümrük ücreti bizden mi kesilmiş oluyor?

Evet 1 yıl önce bende Xbox Stellar Shift kontrolcü almıştım aynı dediğiniz gibi Amazon De den sorunsuz geldi hemide 2 yıl garantili geldi fıstık gibi. ^^
Zaten kargo ücreti ve gümrük vergi ücretlerini önden alıyor uğraşmasın müşteri diye.
Hatta ben 2 yıl önce TUF 3060Ti ekran kartını aldığımda, gümrük vergisi ücretini fazla kestiler diye 90 TL civarı bir para iadesi bile yapmışlardı.
Kaldı ki ben şahsen Amazon ve Hepsiburada dışında bir yerden kolay kolay alışveriş yapmıyorum. ^^
hocam benim alacağım üründen 112 TL vergi alıyorlar az değil mi bu

hocam benim alacağım üründen 112 TL vergi alıyorlar az değil mi bu
Aldığın ürünün fiyatına göre hesaplanıyor vergi. Ürünün ham fiyatı 529 TL, yani 17,77 dolar. 112 TL yani 3,76 dolar da vergisi.
TR de 120 Euro civarı tutardan aşağı kalan ürünlerde gümrük vergisi az kesiliyor, normal yani rahat olun. :)

ben Hollanda'dan tablet kılıfı aldım ek ücret falan çıkmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,319
Üyeler
187,027
Son üye
frostybite
Geri