Amazon Germany hakkında sorum var

Bu fani kullanan varmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynen aldım direkt corsair carbide 400c kasamda geldiği zaman yemişim yazını kışını heryer püfür püfür
Aldıktan sonrada nasıl olduğu hakkında bilgi paylaşır mısınız?

Bu fani kullanan varmi

Aldıktan sonrada nasıl olduğu hakkında bilgi paylaşır mısınız?
tabii, nasıl testler uygulayayım yaz rehber yaparsam o testleri de yapayım

tabii, nasıl testler uygulayayım yaz rehber yaparsam o testleri de yapayım
Valla fiyatını hak ediyorumu sesi ve soğutma performansı ni merak ettim ben ve son hızda cok sesi çıkarmi acaba

Tamam kanka kusura bakma
F

Valla fiyatını hak ediyorumu sesi ve soğutma performansı ni merak ettim ben ve son hızda cok sesi çıkarmi acaba
1800rpm olduğunu görmüştüm ve birisi yorumda "Fanlar 3 pinli arkadaşlar. Eğer kontrolcünüz yoksa full devirde dönecekler. Bende kontrolcü var ve fanları istediğim devirde ayarlayabiliyorum." demiş

F

1800rpm olduğunu görmüştüm ve birisi yorumda "Fanlar 3 pinli arkadaşlar. Eğer kontrolcünüz yoksa full devirde dönecekler. Bende kontrolcü var ve fanları istediğim devirde ayarlayabiliyorum." demiş
ve gördüğüm diğer yorumlarda sessiz olduğu söylenmiş, bende uyguna görünce aldım direkt geldiği zaman desibel testi yapmaya çalışırım uygulamalar varsa

F

ve gördüğüm diğer yorumlarda sessiz olduğu söylenmiş, bende uyguna görünce aldım direkt geldiği zaman desibel testi yapmaya çalışırım uygulamalar varsa
Direk sys fan a taksak kontrol edemiyor muyuz anlamadin molex gibi mi calsicak

Direk sys fan a taksak kontrol edemiyor muyuz anlamadin molex gibi mi calsicak
valla çok teknik bilgim yok açıkçası, anakartıma baktım fan portları 3 pinli, artık gelince görücem geldiği zaman o konuya da değinirim

valla çok teknik bilgim yok açıkçası, anakartıma baktım fan portları 3 pinli, artık gelince görücem geldiği zaman o konuya da değinirim
Benimde 3 tane fanım var anakart da kontrolcü yok direk o soketlere takılı ve kontrol ediliyor

Geri