evet amazonda sıkıntı çıkması imkansızYok be abiiii. Rahat ol sennn Satıcı amazonsa sıfır sıkıntı
evet amazonda sıkıntı çıkması imkansızYok be abiiii. Rahat ol sennn Satıcı amazonsa sıfır sıkıntı
gercekmis tamamŞöyle atsam iş görür mü
Amazon Germany bazen hemen yollayamıyor ürünü bence endişelenmeyin. Benim satın aldığım ürünü 4. gün kargoya verdiler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bildiğin müebbe
Amazon Germany bazen hemen yollayamıyor ürünü bence endişelenmeyin. Benim satın aldığım ürünü 4. gün kargoya verdiler.
Bildiğin müebbet
) sağol hocam uzun sürer biliyordum ama kargoya verseler rahatlıcam boş beklemek sıkıyo kargoda takılsın kartAmazon Germany bazen hemen yollayamıyor ürünü bence endişelenmeyin. Benim satın aldığım ürünü 4. gün kargoya verdiler.
Bildiğin müebbet
hocam hala verilmedi kargoya yazdım desteğe bugün tekrar ürünün tedarik aşamasında olduğunu söylediler. Ben alırken stoğu vardı bu ürünün. Madem yoktu neden sattılar ki bunu bana. başınıza geldi mi daha öncegercekmis tamam
hocam hala verilmedi kargoya yazdım desteğe bugün tekrar ürünün tedarik aşamasında olduğunu söylediler. Ben alırken stoğu vardı bu ürünün. Madem yoktu neden sattılar ki bunu bana. başınıza geldi mi daha önceAmazon Germany bazen hemen yollayamıyor ürünü bence endişelenmeyin. Benim satın aldığım ürünü 4. gün kargoya verdiler.
Bildiğin müebbet
hocam hala verilmedi kargoya yazdım desteğe bugün tekrar ürünün tedarik aşamasında olduğunu söylediler. Ben alırken stoğu vardı bu ürünün. Madem yoktu neden sattılar ki bunu bana. başınıza geldi mi daha önceYok be abiiii. Rahat ol sennn Satıcı amazonsa sıfır sıkıntı
İptal et B550 Gaming Edge Wi-Fi falan al bence Türkiye’den. Tedarik vs olunca iş baya uzuyor genelde. Ama acelen yoksa bekle Amazon bir şekilde tedarik edip yollar.hocam hala verilmedi kargoya yazdım desteğe bugün tekrar ürünün tedarik aşamasında olduğunu söylediler. Ben alırken stoğu vardı bu ürünün. Madem yoktu neden sattılar ki bunu bana. başınıza geldi mi daha önce
hocam hala verilmedi kargoya yazdım desteğe bugün tekrar ürünün tedarik aşamasında olduğunu söylediler. Ben alırken stoğu vardı bu ürünün. Madem yoktu neden sattılar ki bunu bana. başınıza geldi mi daha önce
Ben de ekran kartı aldım, 1 hafta içinde gelmişti ama satıcı Amazon olduğu için herhangi bir sıkıntısı çıkmıyor aradan uzun süre geçmesine rağmen hâlâ iade alıyorlar örneğin. Bence sıkıntı etmemelisiniz.hocam hala verilmedi kargoya yazdım desteğe bugün tekrar ürünün tedarik aşamasında olduğunu söylediler. Ben alırken stoğu vardı bu ürünün. Madem yoktu neden sattılar ki bunu bana. başınıza geldi mi daha önce
hocam hala verilmedi kargoya yazdım desteğe bugün tekrar ürünün tedarik aşamasında olduğunu söylediler. Ben alırken stoğu vardı bu ürünün. Madem yoktu neden sattılar ki bunu bana. başınıza geldi mi daha önce
Kötü olmuş hocam geçmiş olsun.hocam hala verilmedi kargoya yazdım desteğe bugün tekrar ürünün tedarik aşamasında olduğunu söylediler. Ben alırken stoğu vardı bu ürünün. Madem yoktu neden sattılar ki bunu bana. başınıza geldi mi daha önce
kasam corsair 5000x beyaz o yüzden anakartı da beyaz alıyım dedim bir heves tr fiyatının çok da altına buldum amazon germany satıcısında. 29 haziran-13 temmuz arası teslimat görünüyor tahmini. bu tarihler içinde gelir mi sizce iptal etmek istemiyorum fiyatı çok uyguna geldiİptal et B550 Gaming Edge Wi-Fi falan al bence Türkiye’den. Tedarik vs olunca iş baya uzuyor genelde. Ama acelen yoksa bekle Amazon bir şekilde tedarik edip yollar.
amazon germany 1 hafta içinde elinize mi geldi valla helal olsun hızlı göndermişler sizeBen de ekran kartı aldım, 1 hafta içinde gelmişti ama satıcı Amazon olduğu için herhangi bir sıkıntısı çıkmıyor aradan uzun süre geçmesine rağmen hâlâ iade alıyorlar örneğin. Bence sıkıntı etmemelisiniz.
yaşamadım hocam bence bekleyinhocam hala verilmedi kargoya yazdım desteğe bugün tekrar ürünün tedarik aşamasında olduğunu söylediler. Ben alırken stoğu vardı bu ürünün. Madem yoktu neden sattılar ki bunu bana. başınıza geldi mi daha önce