Neler Yeni

Amazon germany satıcısından B550a gaming anakart aldım daha kargoya verilmedi.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Müşteri hizmetlerine sordun mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

من المحتمل أن يأتي بسرعة n
Hahahhah banı bittikçe gelip arapça yazıp yine ban yiyor az aklını kullan kardeşim. 😅

bachpassion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
bach passion
Çok güzel fiyata almışsın. Satıcı amazon olunca o ürün eline her türlü geçer problem yok. Harbiden çok şık anakart hayırlı olsun

bartu_kk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Bartu Kesikkulak
Müşteri hizmetlerine sordun mu?

Hahahhah banı bittikçe gelip arapça yazıp yine ban yiyor az aklını kullan kardeşim. 😅
Evet evet teslim tarihini bekle diyorlar normal olarak ama kargoya verilmiyor bir türlü . Verilse rahatlıcam hocam 😀

Çok güzel fiyata almışsın. Satıcı amazon olunca o ürün eline her türlü geçer problem yok. Harbiden çok şık anakart hayırlı olsun
Evet evet o fiyata bulunca kaçırmıyım dedim aldım hemen. 4k bandında türkiye fiyatları. Hem fiyat uygun olunca hem konunun başında attığım resimlerin ve yorumların dili farklı olunca huzursuzlandırdı beni. Bi de kargoya vermiyolar iyice uyuzluk kapıyorum 😀

VuVuzela

80+
Kargoya verildiğinde anlayın ki 2 gün sonra kapınızda olacak hocam. Bu tür ürünlerde bekleme durumu olabiliyor maalesef ama adamlar zaten yazmışlar teslimat aralığını. Gün sayarak siz kendinizi yoruyorsunuz. Adamlar fransa depodan pzt ürün çıkardılar çarşamba teslim aldım.

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Amazon göndermese bile iade olur zaten de sanmıyorum. Belki de stok muhabbeti yanlış kaçmıştır ellerinde sana ürün kalmamıştır şimdi senin için temin ediyor olabilirler bekle bakalım. Ben geçen aylarda gaming gene iade gönderdim o bile 2 hafta sürdü. Yurt dışından ürün alıyorsun beklenir :) Ben bu arada almanya üzerinden ekran kartı aldım. Aynı amazon almanya 3. günün saat 10'u ekran kartı ulaştı.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Evet evet teslim tarihini bekle diyorlar normal olarak ama kargoya verilmiyor bir türlü . Verilse rahatlıcam hocam 😀

Evet evet o fiyata bulunca kaçırmıyım dedim aldım hemen. 4k bandında türkiye fiyatları. Hem fiyat uygun olunca hem konunun başında attığım resimlerin ve yorumların dili farklı olunca huzursuzlandırdı beni. Bi de kargoya vermiyolar iyice uyuzluk kapıyorum 😀
Göndermeseler bile amazondan aldığın için her türlü paran güvende.🤑

bartu_kk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Bartu Kesikkulak
Kargoya verildiğinde anlayın ki 2 gün sonra kapınızda olacak hocam. Bu tür ürünlerde bekleme durumu olabiliyor maalesef ama adamlar zaten yazmışlar teslimat aralığını. Gün sayarak siz kendinizi yoruyorsunuz. Adamlar fransa depodan pzt ürün çıkardılar çarşamba teslim aldım.
Doğru diyosunuz hocam da ilk defa yurtdışından aldığım için tedirginlik normal sanki 😀

Amazon göndermese bile iade olur zaten de sanmıyorum. Belki de stok muhabbeti yanlış kaçmıştır ellerinde sana ürün kalmamıştır şimdi senin için temin ediyor olabilirler bekle bakalım. Ben geçen aylarda gaming gene iade gönderdim o bile 2 hafta sürdü. Yurt dışından ürün alıyorsun beklenir :) Ben bu arada almanya üzerinden ekran kartı aldım. Aynı amazon almanya 3. günün saat 10'u ekran kartı ulaştı.
Trden alsam 3 günü bulabiliyor iyi gelmiş valla güle güle kullanın

Göndermeseler bile amazondan aldığın için her türlü paran güvende.🤑
İade istemiyorum hocam ya o paraya bi daha bulamam o kartı ürünüm gelsin yeter 😀 4k bandında kartın fiyatı ben 2,5a aldım

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Doğru diyosunuz hocam da ilk defa yurtdışından aldığım için tedirginlik normal sanki 😀

Trden alsam 3 günü bulabiliyor iyi gelmiş valla güle güle kullanın

İade istemiyorum hocam ya o paraya bi daha bulamam o kartı ürünüm gelsin yeter 😀 4k bandında kartın fiyatı ben 2,5a aldım
Öyle kampanya indirim bende amazon germanyde yakalamak isterim de geçen baktım amazon germanyye ama hiçbir şeyin stoğu yoktu. :/

Benim Amazon prime'mım var amazon GE de geçiyor mu bari.

bartu_kk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Bartu Kesikkulak
Öyle kampanya indirim bende amazon germanyde yakalamak isterim de geçen baktım amazon germanyye ama hiçbir şeyin stoğu yoktu. :/

Valla benim de var prime ama henüz görmedim ge de faydasını

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Onur
21.06 tarihinde amazon.trden amazon germany satıcılı olarak Asus B550a gaming beyaz anakart aldım hem de piyasa değerinin eğey altına almış oldum. Sıradan bir satıcı olsa almaya cesaret edemezdim ama Amazon germany olunca korkmadan aldım. Piyasa değeri 4 civarlarında ama vergiler+kargo ücreti toplam 2633tl ye aldım. Mağaza almanya mağazası olmasına rağmen ürün resimleri ve yorumların neredeyse hepsi uzak doğu diliydi. Bu nedendir acaba ? Ve ürünüm hala kargoya verilmedi ne kadar sürer bu süreç ilk defa amazon yurtdışından alışveriş yaptım. Teşekkürler şimdiden
Bir sorun yok
zaten kargoya verildiğinde çok hızlı geliyor
Almayandan aldığım bir çok ürün oldu kargoya verildikten sonra max 1 hafta içinde geliyor.
Söylenen tarihte gelecektir.

yalnız şuna dikkat et yurtdışından alınan ürünlerde Değişim/Onarım yoktur.
2 yıl içinde bozulursa paranı sadece iade alırsın

bartu_kk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Bartu Kesikkulak

Bende almadan önce bi cimriden bakıyım dedim 2,5k yazıyo girdim amazon germany miş yoksa bende trden alıyodum az daha

Bir sorun yok
zaten kargoya verildiğinde çok hızlı geliyor
Almayandan aldığım bir çok ürün oldu kargoya verildikten sonra max 1 hafta içinde geliyor.
Söylenen tarihte gelecektir.

yalnız şuna dikkat et yurtdışından alınan ürünlerde Değişim/Onarım yoktur.
2 yıl içinde bozulursa paranı sadece iade alırsın
İnşallah bakalım 13 temmuz son tarihi.
Boxulursa para iadesi alsak da yeter o zaman. Üstüne koyarız biraz daha, anakart upgradi yaparıx en kötü 😀

Son düzenleme:

bartu_kk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Bartu Kesikkulak
Küçük bir güncelleme yapıyım. Hala ürünüm kargoya da verilmedi ama teslimat tarihi 29 haziran-13 temmuz arasıydı şu an sadece 13 temmuz yazıyor.

Ekler

• 12.png
    12.png
    33.7 KB · Hit: 73

bartu_kk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Bartu Kesikkulak
Küçük bir güncelleme daha yapıyım aynı sorunu yaşayabilecek arkadaşlara bilgilendirme olsun. 21 haziranda verdiğim siparişim. Bugün 4 temmuz yani 14.günün sonunda kargoya verildi. Tahmini teslimat cuma görünüyor. Elime ulaştığında tekrar bilgilendirme yazıcam buraya. Herkese iyi forumlar.

Ekler

• 39EF7E37-8A76-4C35-9469-E6888D89796C.jpeg
    39EF7E37-8A76-4C35-9469-E6888D89796C.jpeg
    100 KB · Hit: 54
Top Bottom