Neler Yeni

Yardım Amazon germany xbox controller

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Oguz han

Cihangir

80+ Gold
Merhaba amazondan bir tane xbox 9. Nesil controller aldım:
Benim aldığım ürün muadillerinden ucuzdu 2000e aldım. Ürün derecelendirmesi sadece 30 kişi ve ürün bir tane lityum pil ile çalışıyor diğer satıcılarda 2 aa pil gerektirdığı yazıyor. Orjinalliğinden şüphe ediyorum bilgisi olan var mı? Farklı bir model:
xbox 9. nesil de çakma olamz pil alman gerekiyor şarj edilebilir pilde al

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Oguz han
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
xbox 9. nesil de çakma olamz pil alman gerekiyor şarj edilebilir pilde al
Amazon germany olmasından dolayı güveniyorum fakat benim aldığım 30 satışlı üründe bağlantı kopması problemlerinden şikayetler oluşmuş. Her üründe 2 aa pil yazarken benimkinde 1 lityum pille çalışmasını da şüphelendirdi.

arifdgc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Arif Dağcı
Amazon germany olmasından dolayı güveniyorum fakat benim aldığım 30 satışlı üründe bağlantı kopması problemlerinden şikayetler oluşmuş. Her üründe 2 aa pil yazarken benimkinde 1 lityum pille çalışmasını da şüphelendirdi.
Belki ülkeden ülkeye değişiyordur pil durumu amazon satıcılı hiçbir ürün çakma olmaz

Cihangir

80+ Gold

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
Fatih Ayhan
Ben de amazon almanyadan aldım bu ürünü normal 2 aa pil ile çalışıyor. Bağlantı problemine gelince evet birkaç bağlantı problemi yaşadım ama bluetooth ile bağlıyken ya da bağlanmaya çalışırken tam bağlandığında kablo ile bağlayınca falan biraz saçmalıyor sanırım birkaç kere kardeşim oynarken yaşamış bir de arkadaşım oynadığında yaşamıştı ama ben oynarken hiç bir sorun olmadı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Oguz han
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de amazon almanyadan aldım bu ürünü normal 2 aa pil ile çalışıyor. Bağlantı problemine gelince evet birkaç bağlantı problemi yaşadım ama bluetooth ile bağlıyken ya da bağlanmaya çalışırken tam bağlandığında kablo ile bağlayınca falan biraz saçmalıyor sanırım birkaç kere kardeşim oynarken yaşamış bir de arkadaşım oynadığında yaşamıştı ama ben oynarken hiç bir sorun olmadı.
üründen ürüne değişiyordur belki de inşallah bana sıkıntılı bir model denk gelmez hocam.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
Fatih Ayhan
Top Bottom