Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Aux Kablo alacağım ama işime yaramaz ise iade etmek istiyorum. Hala açılmış ürünlere iade kabul ediyorlar mı?
Ben kulaklık aldım kullandım rahatsız etti geri iade yaptılar ücreti belki satıcıdan satıcıya değişkenlik gösterebilir.Aux Kablo alacağım ama işime yaramaz ise iade etmek istiyorum. Hala açılmış ürünlere iade kabul ediyorlar mı?
Hala iade alıyorlar. Bu aralar fazlaca iade aldıkları ürünleri kontrol etmeden tekrar göndermeye başladılar.Aux Kablo alacağım ama işime yaramaz ise iade etmek istiyorum. Hala açılmış ürünlere iade kabul ediyorlar mı?
İade alıyorlar hala. Bu arada bilgilendirme yapayım. Fazla iade de hesap kapatma veya satın alım kısıtlaması getiriyorlar sanırımAux Kablo alacağım ama işime yaramaz ise iade etmek istiyorum. Hala açılmış ürünlere iade kabul ediyorlar mı?
Aynen öyle. Forum dh’de bir başlık cardı, iphone alıp 13 kez iade ettim, 14. İademi kabul etmeyip hesabımı banladı amazon diye veryansına dayanan bir başlıktı.İade alıyorlar hala. Bu arada bilgilendirme yapayım. Fazla iade de hesap kapatma veya satın alım kısıtlaması getiriyorlar sanırım
Bana da denk geldi stickeri açık WD SSD geldi ama veri yazilmamisti kullandim geçtim.Alıyorlar, hatta açılmış ürünleri tekrar satışa koyabiliyorlar. İndirimli fiyatla satın aldığım ürünlerde bazen kutusu açılmış ve iade edilmiş ürünlerin bana gönderildiği de oldu.
Benim de başıma geldi. Üründe sorun yoktu , sırf bilgilendirme için Amazona yazdım, bana ürün tutarı kadar hediye çeki tanımlamıştı. Amerika amazon, böyle bir durumda direk para iadesi yapıyor.Alıyorlar, hatta açılmış ürünleri tekrar satışa koyabiliyorlar. İndirimli fiyatla satın aldığım ürünlerde bazen kutusu açılmış ve iade edilmiş ürünlerin bana gönderildiği de oldu.
Hem yanlış bilgi veriyorsun hem bana kızgın atıyorsunBen etmiyor diye biliyorum. Satıcıdan satıcıya değişir.