Neler Yeni

Amazon Hala Açılmış Ürünlerde İade Alıyor Mu?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,047
İsim
Oğuz Oğuz
Aux Kablo alacağım ama işime yaramaz ise iade etmek istiyorum. Hala açılmış ürünlere iade kabul ediyorlar mı?

onurfndkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Onur
Aux Kablo alacağım ama işime yaramaz ise iade etmek istiyorum. Hala açılmış ürünlere iade kabul ediyorlar mı?
Ben kulaklık aldım kullandım rahatsız etti geri iade yaptılar ücreti belki satıcıdan satıcıya değişkenlik gösterebilir.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hala iade alıyorlar. Bu aralar fazlaca iade aldıkları ürünleri kontrol etmeden tekrar göndermeye başladılar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Emre Özen
Saticidan alirsan sorun yasatiyorlar.Ama gonderici amazon.com.tr olan urunlerde 1 ay kullansan bile ciddi zarar vermedigun surece iadeyi sorgusuz kabul ediyorlar

SadeceSeyf

80+ Gold
İade alıyorlar hala. Bu arada bilgilendirme yapayım. Fazla iade de hesap kapatma veya satın alım kısıtlaması getiriyorlar sanırım

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
İade alıyorlar hala. Bu arada bilgilendirme yapayım. Fazla iade de hesap kapatma veya satın alım kısıtlaması getiriyorlar sanırım
Aynen öyle. Forum dh’de bir başlık cardı, iphone alıp 13 kez iade ettim, 14. İademi kabul etmeyip hesabımı banladı amazon diye veryansına dayanan bir başlıktı.
İadeyi suistimal etmediğiniz sürece sorun yaratmaz Amazon

xmert96x

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Mert Çevik
Alıyorlar, hatta açılmış ürünleri tekrar satışa koyabiliyorlar. İndirimli fiyatla satın aldığım ürünlerde bazen kutusu açılmış ve iade edilmiş ürünlerin bana gönderildiği de oldu.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Selim
Alıyorlar, hatta açılmış ürünleri tekrar satışa koyabiliyorlar. İndirimli fiyatla satın aldığım ürünlerde bazen kutusu açılmış ve iade edilmiş ürünlerin bana gönderildiği de oldu.
Bana da denk geldi stickeri açık WD SSD geldi ama veri yazilmamisti kullandim geçtim.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
Benim de başıma geldi. Üründe sorun yoktu , sırf bilgilendirme için Amazona yazdım, bana ürün tutarı kadar hediye çeki tanımlamıştı. Amerika amazon, böyle bir durumda direk para iadesi yapıyor.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Evet alıyorlar yakın zamanda müşteri temsilcisine sordum. Aldığım ürün yurt dışından ve satıcısı amazon da değil ama kullansanız dahi iade edebilirsiniz bilgisi verildi öyle olunca sipariş verdim

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Amazaona güvenebilirsin alırlar illa hatta açıp kullansan bile alırlar. Ürüne zarar vermediğin sürece sorun olmaz.

Top Bottom