hediye kartı bakiyesi ile hediye kartı alınır mı yani o zamanAmazonun kendi sattığı ürünlerin hepsinde kullanabiliyor olman lazım.
Hocam sepete ekle ödemeye geç çıkıyorsa bakiye alınır çıkmıyor ise alınmazhediye kartı bakiyesi ile hediye kartı alınır mı yani o zaman![]()
e posta falan yazdırıyo direk alırsa boşa gitmesinHocam sepete ekle ödemeye geç çıkıyorsa bakiye alınır çıkmıyor ise alınmazuğraşmaya gerek yok bu kadar.
Hediye kartı için bilmiyorum hocam. Ama diğer ürünler için dedigimi yapabilirsine posta falan yazdırıyo direk alırsa boşa gitmesin
diğer ürünlerde kullanılıyo zatende ben valorant vp almak istiyorum. ama amazonda satılmıyor galiba aramalarda çıkmıyoHediye kartı için bilmiyorum hocam. Ama diğer ürünler için dedigimi yapabilirsin
O zaman alamazsındiğer ürünlerde kullanılıyo zatende ben valorant vp almak istiyorum. ama amazonda satılmıyor galiba aramalarda çıkmıyo
Link varsa bakabilirim.Merhabalar 70 TL hediye kartı bakiyem var ve valorant vp almak istiyorum. Bu bakiye ile vp satın alabiliyormuyuz veya razer gold falan.
Bildiğim kadarı ile vp satılmıyor.ben bulamadım da işte forumdan biri biliyosa link gönderir diye ümit etmiştim
Hediye kartını sadece Amazon'un sattığı ürünlerde kullanabilirsiniz. Amazon dijital kod satışı yapmıyor. Alamazsınız.Merhabalar 70 TL hediye kartı bakiyem var ve valorant vp almak istiyorum. Bu bakiye ile vp satın alabiliyormuyuz veya razer gold falan.
tamam teşekkürler. peki hediye kartı alabiliyormuyum hediye kartı bakiyesi ileHediye kartını sadece Amazon'un sattığı ürünlerde kullanabilirsiniz. Amazon dijital kod satışı yapmıyor. Alamazsınız.