Neler Yeni

Amazon Hesabim Ki̇li̇tlendi̇ Ve Müşteri̇ Hi̇zmetleri̇ne Ulaşamiyorum Yardim

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
resim_2023-01-30_035109363.png

sebebini bilmiyorum tarayıcı geçmişi temizledikten sonra otomatik çıkış yapıyor her zamanki gibi tekrar giriş yaptığım sırada böyle dedi bi türlü giremedim müşteri hizmetleri iletişim sayfasına girmek için ise hesaba giriş yapmak gerekiyor şaka gibi :D bi numara var aradığım gibi kapanıyor ne yapmam gerek?

Mail adresleri yok ve telefon ile iletişim kurulmuyor ben bunlara nasıl ulaşıcam kaldı hesap böyle

(konu için uygun başlık bulamadım teknik sorun sayfasına açtım)

Son düzenleme:

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Amazon'a mail üzerinden sorunu bildirin.

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Alıntıyı görüntüle
sebebini bilmiyorum tarayıcı geçmişi temizledikten sonra otomatik çıkış yapıyor her zamanki gibi tekrar giriş yaptığım sırada böyle dedi bi türlü giremedim müşteri hizmetleri iletişim sayfasına girmek için ise hesaba giriş yapmak gerekiyor şaka gibi :D bi numara var aradığım gibi kapanıyor ne yapmam gerek?

(konu için uygun başlık bulamadım teknik sorun sayfasına açtım)
İnternette müşteri iletişim numarası yokmu baktınız mı ? Bu saatte belki aktif olmayabilir ama sabah bir arayın isterseniz internette numarası varsa.

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternette müşteri iletişim numarası yokmu baktınız mı ? Bu saatte belki aktif olmayabilir ama sabah bir arayın isterseniz internette numarası varsa.
beni yönlendirdiği iletişim destek sayfasına gidiyorum ama ona da giriş yapmamı istiyor verdiği numarayı tekrar aramayı deneyeceğim

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefon numarası aranmıyor e mail adresleri de yok ben bu amazon ile nasıl iletişim kurucam arkadaşlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazon'a mail üzerinden sorunu bildirin.
mail adresleri yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,553
Üyeler
166,954
Son üye
Faruk_31_34
Top Bottom