Vergilerde var.
satın almaya kadar gelince vergi dahil fiyatını görebilirsin ama 10400F daha mantıklı daha ucuz.Fiyatı çok uygun geldi bana. Şu anki döviz kuru ile çarpınca.
Ülkemizde fiyatı ne kadar olacak göreceğiz.
satın almaya kadar gelince vergi dahil fiyatını görebilirsin ama 10400F daha mantıklı daha ucuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada daha B460 chipset anakarltar çıkmadı bile.
Tabi çıkar çıkmaz mükemmel fiyat bekleme her siteden alınabilir olduğunda ynai stoklara tam dolduğunda filan fiyatı daha da düzgün olur ilk çıktığı fiyatı gelecek 1 yılki tüm fiyatı saymak aşırı saçma olurdu zaten. 3300X mesela şuan gereksiz pahallı o yüzden yaz ortalarında filan fiyatı düzelince almanı öneririm fiyatı ise intelin sitesinden bakabilirsin önerilen fiyatı ve maşallah vergi dahil işlemcinin fiyatını 10 katı etmişler.Yok bu karşıma çıktı. 10900K bekliyorum. Tahmini fiyatı hesaplamaya çalışıyorum 10900K işlmecinin.
10400F bence F/P işlemci olacak yanında b460 ile güzel sistemler toplayacağım.satın almaya kadar gelince vergi dahil fiyatını görebilirsin ama 10400F daha mantıklı daha ucuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada daha B460 chipset anakarltar çıkmadı bile.
Tabi şu B460 chipsetin özelliklerini de baya merak ediyorum oldukça gelişme var deniyor hem VRM hem de soğutma olarak ama bence en ucuz B460 ya da H410 anakart da gider 10400F gibi bir işlemciye sonuçta şimdi H310 chipset herhangi bir anakart, 9400F'i kaldırıyor ne sıcaklıkta ne de VRM'lerde bir yeterszilik sorunu yok H410'lar da bence yeterli olur.10400F bence F/P işlemci olacak yanında b460 ile güzel sistemler toplayacağım.
6C/12T olması gayet iyi İntel sonunda şu önemsemediği İ5 işlemcile HT verdi.Ve yeni nesil oyunlarda gayet iyi olucak.Ben 4600'ü de merak ediyorum.Tabi şu B460 chipsetin özelliklerini de baya merak ediyorum oldukça gelişme var deniyor hem VRM hem de soğutma olarak ama bence en ucuz B460 ya da H410 anakart da gider 10400F gibi bir işlemciye sonuçta şimdi H310 chipset herhangi bir anakart, 9400F'i kaldırıyor ne sıcaklıkta ne de VRM'lerde bir yeterszilik sorunu yok H410'lar da bence yeterli olur.
Fiyatı çok uygun geldi bana. Şu anki döviz kuru ile çarpınca.
Ülkemizde fiyatı ne kadar olacak göreceğiz.