vergileri unutmayalım
benım dusuncem konsollara bu kadar vergi verıldıyse bılgısayar parçalarınada verilicek3500 TL Amazon fiyatı Kargo ve Depozito dahil fiyat. Ve yukarı yuvarlanmış Fiyat.
çıkar çıkmaz almak yerine bir süre stoklara dolmasını filan bekleyip indirimle vs alacaksınızdır umarım özellikle KDV indiriminde filan.İ7-10700 Amazon
İ7 - 10700'üde gördük sonunda vergiler dahil 3500 TL'ye denk geliyor. Yuvarladım rakamı. 10900K'ya adım adım... Anakart + İşlemci bana maliyeti 10K'yı bulacak TR'den alırsam büyük ihtimalle.
çıkar çıkmaz almak yerine bir süre stoklara dolmasını filan bekleyip indirimle vs alacaksınızdır umarım özellikle KDV indiriminde filan.
çıkar çıkmaz almak yerine bir süre stoklara dolmasını filan bekleyip indirimle vs alacaksınızdır umarım özellikle KDV indiriminde filan.
Anakart markaları B460 kartlarda K serisi olmayan işlemcileri OC etmek için intelden gizli birşeyler eklemişler ve B460 bir anakartta 10700 ü OC etmişler, sonra Intel baba duyunca hemen işlemcilere belli uygulamalar yaparak bunu engellicekmiş ve K serisi olmayanları OC edenlerin işlemcilerini de garanti dışı bırakıcakmış. Ne düşünüyosun bu konuda, Intel gene bizi üzüyor .
şu K serisi OC potansiyeli tmm hepsi çok iyi de merak ettiğim şey acaba öyle 10700'e filan OC yapılabilse ne kadar verimli olurdu ya da B460 anakartlarda OC olabilecek mi? acaba böyle bir durumdayken bunu yapmasının sebebi ney. xDAnakart markaları B460 kartlarda K serisi olmayan işlemcileri OC etmek için intelden gizli birşeyler eklemişler ve B460 bir anakartta 10700 ü OC etmişler, sonra Intel baba duyunca hemen işlemcilere belli uygulamalar yaparak bunu engellicekmiş ve K serisi olmayanları OC edenlerin işlemcilerini de garanti dışı bırakıcakmış. Ne düşünüyosun bu konuda, Intel gene bizi üzüyor .
şu K serisi OC potansiyeli tmm hepsi çok iyi de merak ettiğim şey acaba öyle 10700'e filan OC yapılabilse ne kadar verimli olurdu ya da B460 anakartlarda OC olabilecek mi? acaba böyle bir durumdayken bunu yapmasının sebebi ney. xD
şu K serisi OC potansiyeli tmm hepsi çok iyi de merak ettiğim şey acaba öyle 10700'e filan OC yapılabilse ne kadar verimli olurdu ya da B460 anakartlarda OC olabilecek mi? acaba böyle bir durumdayken bunu yapmasının sebebi ney. xD
İşlemci satamam diye korkuyorlar Şaka bir yana bırak abi sal milleti yapıyorsa yapsın. OC yapacağım diye işlemciyi yakanlar olacak. Yapanlar İşlemci ömrünü kısaltacak. Daha çok satıcan işte