Amazon İ5 - 10400 Fiyat.

İ7-10700 Amazon

İ7 - 10700'üde gördük sonunda vergiler dahil 3500 TL'ye denk geliyor. Yuvarladım rakamı. 10900K'ya adım adım... Anakart + İşlemci bana maliyeti 10K'yı bulacak TR'den alırsam büyük ihtimalle.
çıkar çıkmaz almak yerine bir süre stoklara dolmasını filan bekleyip indirimle vs alacaksınızdır umarım özellikle KDV indiriminde filan. :D

çıkar çıkmaz almak yerine bir süre stoklara dolmasını filan bekleyip indirimle vs alacaksınızdır umarım özellikle KDV indiriminde filan. :D

Şöyle bir şeyde diyebilirim @intel pentium Amazon'dan almak daha mantıklı geliyor. Vergisi her şeyini ödeyip. Etine Sütüne karışmadan Her şeyi Amazon hallediyor. Ve Para kalırsa kartına geri iade ediyor :) Vergimide vermiş olurum. Ama şöyle direk çıktığı gibi bodoslama almam orası net.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

Anakart markaları B460 kartlarda K serisi olmayan işlemcileri OC etmek için intelden gizli birşeyler eklemişler ve B460 bir anakartta 10700 ü OC etmişler, sonra intel baba duyunca hemen işlemcilere belli uygulamalar yaparak bunu engellicekmiş ve K serisi olmayanları OC edenlerin işlemcilerini de garanti dışı bırakıcakmış. Ne düşünüyosun bu konuda, intel gene bizi üzüyor :D.

Anakart markaları B460 kartlarda K serisi olmayan işlemcileri OC etmek için intelden gizli birşeyler eklemişler ve B460 bir anakartta 10700 ü OC etmişler, sonra Intel baba duyunca hemen işlemcilere belli uygulamalar yaparak bunu engellicekmiş ve K serisi olmayanları OC edenlerin işlemcilerini de garanti dışı bırakıcakmış. Ne düşünüyosun bu konuda, Intel gene bizi üzüyor :D.

İntel kendi bacağına sıkıyor gene :)

• Hahaha
Anakart markaları B460 kartlarda K serisi olmayan işlemcileri OC etmek için intelden gizli birşeyler eklemişler ve B460 bir anakartta 10700 ü OC etmişler, sonra Intel baba duyunca hemen işlemcilere belli uygulamalar yaparak bunu engellicekmiş ve K serisi olmayanları OC edenlerin işlemcilerini de garanti dışı bırakıcakmış. Ne düşünüyosun bu konuda, Intel gene bizi üzüyor :D.
şu K serisi OC potansiyeli tmm hepsi çok iyi de merak ettiğim şey acaba öyle 10700'e filan OC yapılabilse ne kadar verimli olurdu ya da B460 anakartlarda OC olabilecek mi? :D acaba böyle bir durumdayken bunu yapmasının sebebi ney. xD

şu K serisi OC potansiyeli tmm hepsi çok iyi de merak ettiğim şey acaba öyle 10700'e filan OC yapılabilse ne kadar verimli olurdu ya da B460 anakartlarda OC olabilecek mi? :D acaba böyle bir durumdayken bunu yapmasının sebebi ney. xD

İşlemci satamam diye korkuyorlar :P Şaka bir yana bırak abi sal milleti yapıyorsa yapsın. OC yapacağım diye işlemciyi yakanlar olacak. Yapanlar İşlemci ömrünü kısaltacak. Daha çok satıcan işte :D

30 sene sonra Lısa SU Hastane'den Ces'e bağlanıyor.
Yeni Ryzen işlemcimiz 1000 Core-2000 THREAD R3 20300X 0.000000001 NM++++++++++++++++.

• Hahaha

Buradan baksana bi, burda gördüm ben :D.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci satamam diye korkuyorlar :p Şaka bir yana bırak abi sal milleti yapıyorsa yapsın. OC yapacağım diye işlemciyi yakanlar olacak. Yapanlar İşlemci ömrünü kısaltacak. Daha çok satıcan işte :D

Olay o zaten eğer bu OC işi B460 kartlarda 10700 gibi işlemcilerde yapılır ise, intel K serisini satamaz kimse K serisi almaz.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,190,497
Üyeler
188,945
Son üye
RequBey123