Yardım Amazon İade Hakkında Yardım

F4IRFL4Y

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,655
Beyler Amazondan Monitör Aldım 1 Hafta Kullandım Memnun Kalmadım İade Ediceğim Ama Satıcı Sorunlu Bir Firma Ama Amazonla Konuştuğum Her Türlü İade Kabul Olduğunu 30 Gün Boyunca Koşulsuz Şartsız İade Aldıklarını Ve Amazon Garantisinde Olduğumu Söylediler Böyle Mi Yani Gerçektende Satıcı Reddetme Gibi Geri İade Gibi Bir Sorun Olur Mu ?

Beyler Amazondan Monitör Aldım 1 Hafta Kullandım Memnun Kalmadım İade Ediceğim Ama Satıcı Sorunlu Bir Firma Ama Amazonla Konuştuğum Her Türlü İade Kabul Olduğunu 30 Gün Boyunca Koşulsuz Şartsız İade Aldıklarını Ve Amazon Garantisinde Olduğumu Söylediler Böyle Mi Yani Gerçektende Satıcı Reddetme Gibi Geri İade Gibi Bir Sorun Olur Mu ?
bu mevzu amazonun kendi sattığı ürünlerde geçerli diye biliyorum

kutusuna ve çıkan zımbırtılara fiziksel hasar vermediysen, iade almak zorunda satıcı. amazonda öyle

Aldığın asus rog monitörden mi memnun kalmamıştın, konuna gelirsek 5 gün kullanıp iade ettiğim mouse u kabul etmişlerdi

bu mevzu amazonun kendi sattığı ürünlerde geçerli diye biliyorum
Konuştum Beta Plus'da Satsa 30 Gün Boyunca Koşulsuz Şartsız Hakkım Varmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldığın asus rog monitörden mi memnun kalmamıştın, konuna gelirsek 5 gün kullanıp iade ettiğim mouse u kabul etmişlerdi
Evet Olayı Aşağıya Bırakıyorum Oku

Eğer gönderici amazonsa 1 ay boyunca iadesi var.

Sorun Satıcı Beta Plus Diye Şirket Kötü Yorumları İade'de Sorun Çıkarıyorlar

Eğer gönderici amazonsa 1 ay boyunca iadesi var.
Gönderici Amazondu Ama Sonra Bana Müşteri Temsilcisi Sen Aldığında Beta Plus'mış Ama Gene Hakkın Var Yardımcı Oluruz Dedi

Sorun Satıcı Beta Plus Diye Şirket Kötü Yorumları İade'de Sorun Çıkarıyorlar

Gönderici Amazondu Ama Sonra Bana Müşteri Temsilcisi Sen Aldığında Beta Plus'mış Ama Gene Hakkın Var Yardımcı Oluruz Dedi
Tamam gönderici amazonsa problem olmaz.

Tamam gönderici amazonsa problem olmaz.
Umarım Şöyle Bir Yorum Gördüm O Yüzden Uğraşmak İstemiyorum

Beta Plus Teknoloji ile olan alışverişim hayal kırıklığı yarattı. Sipariş ettiğim ürün belirtilen tarihte gönderilmedi ve yanlış bir versiyon gönderildi. Ürünü iade ettim, ancak satıcı iade işlemini kabul etmeyip para iadesi yapmadı. Amazon’a başvurup durumu bildirdim ve iade işlemi gerçekleşti. Güvenli ve sorunsuz bir alışveriş bekliyorsanız Beta Plus Teknoloji’yi tercih etmemenizi öneririm.

Beta Plus Teknoloji ile olan alışverişim hayal kırıklığı yarattı. Sipariş ettiğim ürün belirtilen tarihte gönderilmedi ve yanlış bir versiyon gönderildi. Ürünü iade ettim, ancak satıcı iade işlemini kabul etmeyip para iadesi yapmadı. Amazon’a başvurup durumu bildirdim ve iade işlemi gerçekleşti. Güvenli ve sorunsuz bir alışveriş bekliyorsanız Beta Plus Teknoloji’yi tercih etmemenizi öneririm.
Cayma hakkı var hocam 14 günü geçirme. Eğer sorun olursa THH verirsin GG.

bir dene şansını bakalım kral denemeden bilemeyiz ama umarım iade alırlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,251
Üyeler
186,312
Son üye
Enescolak53
Geri