Yardım Amazon iade işlemi nasıl ilerliyor

dedo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
285
Screenshot_2023-02-06-01-09-37-666_com.google.android.gm.jpg
sabah verdiğim sipariş iptal etmek istediğimde bu şekilde bir mail aldım ürünü teslim alıp mı geri göndereceğim yoksa direkt mi geri göndereceğim bu şekilde başına gelen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

Teslim al sonra geri gönder kargoyla kafan rahat olur

Alıntıyı görüntülesabah verdiğim sipariş iptal etmek istediğimde bu şekilde bir mail aldım ürünü teslim alıp mı geri göndereceğim yoksa direkt mi geri göndereceğim bu şekilde başına gelen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
Bugün pazar ve kargolar açık değil dolayısıyla kargoya verilmiş olamaz, siparişin kargoya hiç verilmeyecek direk iptal olacaktır.

Kargocu gelince kapıda iade edileceğini söyle.

Screenshot_2023-02-06-01-16-22-909_com.android.chrome.jpg

Bugün pazar ve kargolar açık değil dolayısıyla kargoya verilmiş olamaz, siparişin kargoya hiç verilmeyecek direk iptal olacaktır.
İptal etmeye çalıştığımda daha verilmemişti kargoya ne biçim iş anlamadım geldiği gibi geri göndereyim hiç teslim almayıp ne olur ne olmaz

Sıkıntı olmaz iade edemezsen bile kargoyu aldıktan sonra iade talebi olusturursun ücretsiz gönderirsin kutusunu falan hiç açmazsan zaten anında iade kesin iade ederler paranı

Senin dediğin gibi kolay gelsine vermişler ben siparişi verirken pazartesi teslim yazıyordu şimdi de Çarşamba yazıyor
Aslında ben kasa alınca kargo eve gelmeden iptal ettirebilmiştim. Yarın Kolay Gelsin'i ara sor bi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,247
Üyeler
190,715
Son üye
zambakçiçeği
Geri