Bugün pazar ve kargolar açık değil dolayısıyla kargoya verilmiş olamaz, siparişin kargoya hiç verilmeyecek direk iptal olacaktır.Alıntıyı görüntülesabah verdiğim sipariş iptal etmek istediğimde bu şekilde bir mail aldım ürünü teslim alıp mı geri göndereceğim yoksa direkt mi geri göndereceğim bu şekilde başına gelen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
Kolay Gelsin ve AGT çalışıyorBugün pazar ve kargolar açık değil dolayısıyla kargoya verilmiş olamaz, siparişin kargoya hiç verilmeyecek direk iptal olacaktır.
Hocam agt nedir? amazondan sık alış veriş yapıyorum pazar günü kargoya verilen siparişim olmadı.Kolay Gelsin ve AGT çalışıyor![]()
bugün istanbulda hava kötüydü baya arkadaş istanbuldaysa bugün ara vermiş olabilirlerKolay Gelsin ve AGT çalışıyor![]()
İptal etmeye çalıştığımda daha verilmemişti kargoya ne biçim iş anlamadım geldiği gibi geri göndereyim hiç teslim almayıp ne olur ne olmazBugün pazar ve kargolar açık değil dolayısıyla kargoya verilmiş olamaz, siparişin kargoya hiç verilmeyecek direk iptal olacaktır.
Aynı Gün Teslimat diye bi kargo firmasıHocam agt nedir? amazondan sık alış veriş yapıyorum pazar günü kargoya verilen siparişim olmadı.
Çok oldu daha geçen hafta pazar günü kargo yaptılar.Hocam agt nedir? amazondan sık alış veriş yapıyorum pazar günü kargoya verilen siparişim olmadı.
Senin dediğin gibi kolay gelsine vermişler ben siparişi verirken pazartesi teslim yazıyordu şimdi de Çarşamba yazıyorKolay Gelsin ve AGT çalışıyor![]()
Aslında ben kasa alınca kargo eve gelmeden iptal ettirebilmiştim. Yarın Kolay Gelsin'i ara sor bi.Senin dediğin gibi kolay gelsine vermişler ben siparişi verirken pazartesi teslim yazıyordu şimdi de Çarşamba yazıyor