Neler Yeni

Yardım Amazon iade politikası nasıldır?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Amazondan 360 MM sıvı soğutma aldım lakin 3100 için fazla olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden iade edeceğim lakin yola çıkmış durumda. Kargo geldiğinde red etsem param geri yatar mı? Kaç günde yatar? Satıcı Amazon Germany DHL ile geliyor.

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Amazondan 360 MM sıvı soğutma aldım lakin 3100 için fazla olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden iade edeceğim lakin yola çıkmış durumda. Kargo geldiğinde red etsem param geri yatar mı? Kaç günde yatar? Satıcı Amazon Germany DHL ile geliyor.
iade et tuşuna basınca kargo elime gelmedi diye seçenek varmı?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iade et tuşuna basınca kargo elime gelmedi diye seçenek varmı?
1610028108543.png

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
artık gerekli değil tuşuna basınca ne olcak bi dener misin
eğer olmazsa yanlışlıkla verilmiş siparişe bas
Mesaj otomatik birleştirildi:

emin olmadığım tek şey amazon evinize kurye yollayıp ürünü aldırtcak mı eğer yollamazsa siz mecbur gidip kargoya verceksiniz kargo onlara ulaşınca size para iadesi yapacaklar ancak kutunun açılmamış olması lazım

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Bende monitör sipariş etmiştim, 2 hafta geçmesine rağmen gelmeyince iade ettim. 4 gün içinde param yattı (amazon tr). Müşteri temsilcisiyle konuşursan daha detaylı cevap alırsın.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
artık gerekli değil tuşuna basınca ne olcak bi dener misin
eğer olmazsa yanlışlıkla verilmiş siparişe bas
Mesaj otomatik birleştirildi:

emin olmadığım tek şey amazon evinize kurye yollayıp ürünü aldırtcak mı eğer yollamazsa siz mecbur gidip kargoya verceksiniz kargo onlara ulaşınca size para iadesi yapacaklar ancak kutunun açılmamış olması lazım
Adsız34.png

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Kargo sana geldiğinde kuryeden teslim almayıp, iade etmek istiyorum de.
Sonra kurye gittikten sonra Amazona gir, iade et.
Sonra çıkacak kısımda da, kargoyu teslim almadan kuryeye geri verdim gibi bir şey varsa bas. Süreç başlar, kısa sürede paran da yatar Görkem.
Teslim almazsa kargo paketinin üstüne yazmaları için kod veriyorlar diye hatırlıyorum, onu almak için ilk önce iade talebi açması lazım.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
ön ödemeliyi seçip devam edin evinize dhl gelcek heralde anladığım kadarıyla. saat zamanı siz belirliyceksiniz
Paket bende yok işte. Paket gelince kapıda iade etmeye çalışıcam gibi duruyor.

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Hocam ürünün idade politkası satın aldığın markaya göre değişiklik gösteriyor. Lakin Amazon sana bildiğim kadarıyla 14 gün tanıyor ve iade yapacaksan bu süreçte çok basit bir şekilde site üzerinden talepte bulunmam yeterli oluyor. Onun dışında iade talebini oluşturduktan sonra ise ürünü sana gönderilen adrese geri gönderiyorsun. Gerekli tetkitler sonrası sıkıntı olmazsa ürünün parasını iade alıyorsun. Eğer taksiti bir şekilde aldıysan taksit taksit ödüyorlar paranı.

Top Bottom