Neler Yeni

Yardım Amazon iade politikası nasıldır?

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Kargo sana geldiğinde kuryeden teslim almayıp, iade etmek istiyorum de.
Sonra kurye gittikten sonra Amazona gir, iade et.
Sonra çıkacak kısımda da, kargoyu teslim almadan kuryeye geri verdim gibi bir şey varsa bas. Süreç başlar, kısa sürede paran da yatar Görkem.
@rev
Kargo sana geldiğinde kuryeden teslim almayıp, iade etmek istiyorum de.
Sonra kurye gittikten sonra Amazona gir, iade et.
Sonra çıkacak kısımda da, kargoyu teslim almadan kuryeye geri verdim gibi bir şey varsa bas. Süreç başlar, kısa sürede paran da yatar Görkem.
@RevDeisDou

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Hocam ürünün idade politkası satın aldığın markaya göre değişiklik gösteriyor. Lakin Amazon sana bildiğim kadarıyla 14 gün tanıyor ve iade yapacaksan bu süreçte çok basit bir şekilde site üzerinden talepte bulunmam yeterli oluyor. Onun dışında iade talebini oluşturduktan sonra ise ürünü sana gönderilen adrese geri gönderiyorsun. Gerekli tetkitler sonrası sıkıntı olmazsa ürünün parasını iade alıyorsun. Eğer taksiti bir şekilde aldıysan taksit taksit ödüyorlar paranı.
Bende taksitle aldım ve iade ettim ama bana direkt bütün parayı attılar.

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,839
İsim
Tandoğan Tan
Bende taksitle aldım ve iade ettim ama bana direkt bütün parayı attılar.
Demek ki o da markaya göre değişiklik gösteriyormuş. Ben Artics 1 iadesini yaptıktan sonra taksitle adlığım için SteelSeries ücreti taksit taksit karta iade etti.

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Demek ki o da markaya göre değişiklik gösteriyormuş. Ben Artics 1 iadesini yaptıktan sonra taksitle adlığım için SteelSeries ücreti taksit taksit karta iade etti.
Ben satıcı olarak amazon.tr den almıştım. Belki satıcıdan satıcıya değişiyordur.

Barneystinson

80+ Silver
konu yardım değil

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,316
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Emin misiniz? Paketi yollayın seçeneği falan var?
eğer kargo dağıtıma çıkmadıysa iade talebi açın, ordaki seçeneklerde de kargo elime ulaşmadı gibi bi seçenek olacaktır onu seçin kargo size gelmeden iade olur.
eğer dağıtıma çıktıysa mecbur bekleyeceksiniz kargo size gelicek kapıda iade edeceksiniz

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,316
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
eğer kargo dağıtıma çıkmadıysa iade talebi açın, ordaki seçeneklerde de kargo elime ulaşmadı gibi bi seçenek olacaktır onu seçin kargo size gelmeden iade olur.
eğer dağıtıma çıktıysa mecbur bekleyeceksiniz kargo size gelicek kapıda iade edeceksiniz
Müşteri hizmetlerini aradık almanyadan geleceği için Türkiye' ye giriş yapmadıysa iade olabilir lakin Türkiye' ye girdi ise 14 ocakta kapıdan iade etmek durumundasınız dediler. DHL ile konuşacakmış Müşteri temsilcisi ablamız.

T.P.G.

80+ Titanium
Amazondan 360 MM sıvı soğutma aldım lakin 3100 için fazla olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden iade edeceğim lakin yola çıkmış durumda. Kargo geldiğinde red etsem param geri yatar mı? Kaç günde yatar? Satıcı Amazon Germany DHL ile geliyor.
La 3100'ü de satarsın 1-2 aya 5100-5300X alırsın çok ararsın bunu o zaman.

Kerem1963

80+ Bronze
iade ediceğine direk tr de sat 700 e falan alıcı çok olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha pardon yeni gördüm kargo ve verginin dağil olmadıgını

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,897
Üyeler
168,048