❌İndirim Bitti! Amazon İndirim Kodu 5000 E 750

tyuno

80+
Reaksiyon skoru
178
Amazon'da Geçerli 5000 TL ve üzerine geçerli 750 TL indirim kodu:

• AMAZONDA750

bu kodları paylaşırken hangi kategorilerde geçerli olduğunu da paylaşırsanız seviniriz. aksi halde boş yere denemeler yapıp yoruluyoruz.
teşekkürler
bilgim yok gördüm attım olsa yazardım zaten ihtiyacı olan dener aksi takdirde almaz zaten

Mesela şimdi boşuna 3 üründe denedim. Bence denenip atılmalı.
Adamın alışveriş için durumu yoktur, ihtiyacı olan bir şey yoktur vs. Yani insanlar için ekstradan niye kendisini yorsun? Görmüş iyilik maksatlı paylaşmış. Bazen çok şaşırıyorum bu tarz yorumlara :D Çok komik, dalga geçiyorsunuz resmen

Mesela şimdi boşuna 3 üründe denedim. Bence denenip atılmalı.
Hocam adam senin aklındaki 3 ürünü nereden bilsin? Ben 7500F te denedim ilk aklıma o geldi uymadı sağlık olsun :)

Bilgisayar ve Cep Telefonu kategorilerinde geçerli değil.

Ben binlerce üründen hangisinde geçtiğini nerden bileceğim. Mantıksız kategori belirtmemek. Şunu da savunmayın arkadaş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

:d
okusan zaten görürsün kategoriyi bilmediğimi bilsem yazardım insanın bi ihtiyacı vardır denersin olmazsa olmaz a

okusan zaten görürsün kategoriyi bilmediğimi bilsem yazardım insanın bi ihtiyacı vardır denersin olmazsa olmaz a
hatasını kabul etmeyen insan gereksizliği birde sona a eklemiş akıllı zat. neyse gereksiz zaten açtığın konu

hatasını kabul etmeyen insan gereksizliği birde sona a eklemiş akıllı zat. neyse gereksiz zaten açtığın konu
MDOWORPAODÖAMXNOPTPWKFJSIEPSJFZKSK ne anlatıyorsun sen a harfi yanlışlıkla koyulmuş haberim bile yoktu kasma kendini

• Üzgün
Reaksiyonlar: MEJA
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,289
Üyeler
195,591
Son üye
Rastrein
Geri