Amazon japonya alışveriş adres sorunu

Reaksiyon skoru
3
Amazon jp sitesinden alışveriş yapmak istiyorum fakat ürünler seçtiğiniz adrese kargolanmıyor yazıyor.Daha biraz önce sıcak fırsatlar kısmından alanlar olmuş ama ben girince türkiyeye kargolanmamaktadır yazıyor.
Lütfen birisi yardımcı olabilirmi bu konuda? Uzun zamandır bir ekran kartı almak istiyorum püf noktası nedir bu işin...

Türkiye'ye gönderilen ürünleri sipariş verebilirsiniz sadece.

ama sıcak fırsatlarda paylaşılan linkden alanlar olmuş. bu linkten

Peki bide sizin dediğiniz gibi baktım türkiyeye kargolanan ürün olarak bu var mesela.Şimdi bu kartı alsam 63 yen yazıyor fiyatı göndericide ships from amazon diyor yani amazon gönderiyor.Ben şimdi sadece 63 yen+kargo ücreti mi ödiyeceğim yoksa gümrük vergiside ödeyecek miyim ödeyeceksem şuan yaklaşık ne kadar çıkar gümrük vergisi ve hangi durumlarda öderim.

Ara sıra açılıyor o sürekli gönderim yapmıyorlar işte denk gelince alıyoruz
Anladım o zaman normalde gönderim yok deniyor kısa süreliğine açılıyor stok gelince gönderim oluyor bitince yok gözüküyor.
Hocam bide yukarıdaki sorumuda cevaplarmısınız çok sevinirim 🙏 @Ckribrahim

Aynen öyle dostum
kargo olayınıda açıklarmısınız acaba ? @komutanl0gar @Ckribrahim

Bu kartı alsam 63 yen yazıyor fiyatı göndericide ships from amazon diyor yani amazon gönderiyor.Ben şimdi sadece 63 yen+kargo ücreti mi ödiyeceğim yoksa gümrük vergiside ödeyecek miyim ödeyeceksem şuan yaklaşık ne kadar çıkar gümrük vergisi ve hangi durumlarda öderim.

kargo olayınıda açıklarmısınız acaba ? @komutanl0gar @Ckribrahim

Bu kartı alsam 63 yen yazıyor fiyatı göndericide ships from amazon diyor yani amazon gönderiyor.Ben şimdi sadece 63 yen+kargo ücreti mi ödiyeceğim yoksa gümrük vergiside ödeyecek miyim ödeyeceksem şuan yaklaşık ne kadar çıkar gümrük vergisi ve hangi durumlarda öderim.
O kartı sepetine eklediğinde bütün kargo ücreti ve vergileri üzerine ekliyor. Ondan sonra kartın ne kadara geldiğini hesaplıyorsun. 73573 YEN oluyor sepete eklendiğinde kartın fiyatı bu şuan TL olarak 6445 TL ye denk geliyor

O kartı sepetine eklediğinde bütün kargo ücreti ve vergileri üzerine ekliyor. Ondan sonra kartın ne kadara geldiğini hesaplıyorsun. 73573 YEN oluyor sepete eklendiğinde kartın fiyatı bu şuan TL olarak 6445 TL ye denk geliyor
6500tl iyi bi fiyat mı peki sizce alınır mı ? ve almak istesem mesela 2-3 tane alabiliyormuyum ? Gümrükten geçerken birden fazla olduğu için ticarete giriyor mu ? bide son olarak gift seçeneğini seçince ne farkediyor satın alım aşamasındaki.

6500tl iyi bi fiyat mı peki sizce alınır mı ? ve almak istesem mesela 2-3 tane alabiliyormuyum ? Gümrükten geçerken birden fazla olduğu için ticarete giriyor mu ? bide son olarak gift seçeneğini seçince ne farkediyor satın alım aşamasındaki.
6500 iyi fiyat değil dostum. Biz dün 7500 TL ye 1660 ti lı sistem aldık. Gift olayını tam olarak bilmiyorum. Bazıları birden fazla alınabiliyor sanırım

Evet daha uygun olmasını bekliycem sanırım.Şöyle bi 5k ya olsa fena olmazdı :)

Son düzenleme:
Amazon jp sitesinden alışveriş yapmak istiyorum fakat ürünler seçtiğiniz adrese kargolanmıyor yazıyor.Daha biraz önce sıcak fırsatlar kısmından alanlar olmuş ama ben girince türkiyeye kargolanmamaktadır yazıyor.
Lütfen birisi yardımcı olabilirmi bu konuda? Uzun zamandır bir ekran kartı almak istiyorum püf noktası nedir bu işin...
her ürün tr ye gönderilmiyor

up up

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,445
Üyeler
186,894
Son üye
Samurayno
Geri