Neler Yeni

Yardım Amazon japonya hakkında yardım lütfen

ftbN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ferhat İncegül
Amazon japonyadan bi ürün alıcam yaklaşık 13k falan ediyor bi ara günrükten belli bir ücret üstü bişey geçmiyordu sanırım öyle bir şey var mı hala alsam gelir mi yardım ederseniz sevinirim

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

MuratGH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Murat GH
101.697,49 yen yapıyor. Şimdi bir konu var önemli olan. Gümrüklerde çoğunlukla 150 eu üstünde kendi kadar ( keyfi gümrük ücreti çıkabiliyor) ekleme gümrüğe sunum bilmem ne vergileri ekleniyor.
Kısa bir zaman önce bir video ile karşılaşmıştım. Bir kadın japonyadan figür sipariş ediyor diyelim 60.000 yen bunu dolar cinsinden değerlendirip ona göre vergi gümrük vs.. çıkarmışlardı. Kadın isyan ediyordu düzeltmeye çalışıyordu. Gümrüğümüzde çalışan kişiler pek özenli değiller. Aynısını yaşabilirsin diyemem ama böyle bir durumda var karşında. Bunları göz önüne alıp öyle sipariş ver.

ftbN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ferhat İncegül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
101.697,49 yen yapıyor. Şimdi bir konu var önemli olan. Gümrüklerde çoğunlukla 150 eu üstünde kendi kadar ( keyfi gümrük ücreti çıkabiliyor) ekleme gümrüğe sunum bilmem ne vergileri ekleniyor.
Kısa bir zaman önce bir video ile karşılaşmıştım. Bir kadın japonyadan figür sipariş ediyor diyelim 60.000 yen bunu dolar cinsinden değerlendirip ona göre vergi gümrük vs.. çıkarmışlardı. Kadın isyan ediyordu düzeltmeye çalışıyordu. Gümrüğümüzde çalışan kişiler pek özenli değiller. Aynısını yaşabilirsin diyemem ama böyle bir durumda var karşında. Bunları göz önüne alıp öyle sipariş ver.
Anladım teşekkür ederim ben amazon japonyadan daha önceden ekran kartı almıştım o zaman böyle bişey yoktu bir sene oldu alırken direk vergiyide alıyor amazon o yüzden sordum şimdi vergiyi alıyormu bilmiyorum 90k yen diyor sepette yaklaşık 100k yene çıkıyor kargodur falan

Top Bottom