aynı sorun ile 2 gündür bende uğraşıyorum. önce kendime hesap açtım bir sipariş verdim. kredi kartımdan 1 yen çekilince (daha önce kuzenimin başına gelmişti.) hesap kapanacak 2 gün açtırmak için uğraşacaksın dedim ve hemen eşimin adına açtım başka bir hesap ön siparişi kaçırmamak için. neyse verdim siparişi baktım onun kartından da 1 yen çekildi. önce benim sonra eşimin hesap donduruldu. bu arada kendi hesabımı açtırmak için istediği evrakı hazırlayıp gönderdim. 1 saat sonra cevap geldi, eeee efendim hesabınızı inceledik, tamamen kapatmaya karar verdik. boşuna hesabı açtırmaya çalışmayın. yazsanız da kaale almayacağız diye mail geldi. tabi dellendim. adama kredi kartmın ektresini, kartın resmini, bir adet su faturası, bir adette amazon.com.tr faturasını göndermişim herif lak diye kapattı hesabı açılmamak üzere. neden kapattın izah et. bir sebep sonuç ilişkisi kur. o anki psikolojiyi en son lisedeki sevdiceğim terk ettiğinde yaşamıştım düşün artık...
kendimi toparlayınca yeni bir hesap açıp canlı destek bölümünde müşteri temsilcisine bağlandım. yarım saat konuştum adamla. gayet kibar kibar ilgilendi. sonra beni hesap uzmanına aktardı sağ olsun. aktarma işlemi tamamlanınca ekranda ''ban''' yazdığını görünce ne oluyor dedim. konuşmadan direk ban mı yedik? meğer herifin adı ''ban'' mış. neyse incelemeye başladı hesabı. adım adım he halt ettin bir bir anlat dedi, anlattım. en sonunda ne olacak halimiz dememle hesap uzmanı ''ban'' demesin mi hesabınıza bende ulaşamıyorum!!! ama merak etmeyin hesap uzmanlarının daha daha uzman olanlarına durumunuzu izah eder bir mail attım. siz hesabın incelenip geri ödemenin yapılmasını (1 yen) bekleyin. duruma göre size geri dönüş yapılır. sağolsun parantez içine ise ''bir yıl içersin de'' yazmış adamım ''ban''.
-neeeey!!!! banane banane ben de yeni hesap açarım o zaman.
+aç ama sipariş verme yine kapanır dedi ''ban''
-he tamam açıp seyre dalayım bari alemi.
diyerek görüşmeyi sonlandırdım. sonra yeni hesap açtım, amazon prime üyeliğini başlattım, dedim ki şöyle göstermelik 3-5 kuruşluk birde hediye çeki alayım göze batmayacak şekilde, belki ilk satın alımda yüksek rakamlar olursa sıkıntı çıkıyordur diye. 50 tl lik yen tutarı hediye çeki aldım. yaklaşık 5 dakika sonra yeni hesapta donduruldu.... kusura bakmayın uzattım biraz. gücümü toplayayım akşama tekrar cenk var ''ban'' ile. eheueheeu