Amazon Japonya Parayı Çekti Hesabı Banladı

Beyler amazon japonya üzerinden 4 tane kart sipariş ettim toplamda 2si stokta yoktu zaten, son siparişten sonra hesabı blokladı.(aç gözlü değilim biri gelince diğer siparişleri iptal edecektim)
Görüldüğü gibi parayı da çekti. İade olmadı para, şimdi bu kart gelecek mi? Satıcı amazon değildi. Alıntıyı görüntüle
satıcı amazon değilse para hemen satıcıya gitmez amazonda kalır bir süre . en azından tr de böyle

Amazon ile iletişime geçin tc kimlik kart fotoğrafı gönderin hesabı açarlar sende niyr 4 tane alıyon miningci
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satıcı amazon değilse g. O para gitti artık
Birader mingci falan değilim bak orada yazmışım 1 tanesi kargolansa diğer siparişleri iptal edecektim.

Ne parayı unutması yahu? Satıcı Amazon olmasa bile hepsi Amazon güvencesi altındadır.
Aradığım yorum. Ama kartı gönderseler daha iyi olurdu sanki :)

Parası çekildikten sonra hesabı banlanan kişiler oluyor
Genelde bu kişilere ürünleri kargolanmis oluyor muhtemelen bir kaç süre sonra ürün size gelecektir içiniz rahat olsun

Canlı desteğe nasıl bağlanırım amazonun bilen var mı
Yazdığıma bakın hocam.

Beyler amazon japonya üzerinden 4 tane kart sipariş ettim toplamda 2si stokta yoktu zaten, son siparişten sonra hesabı blokladı.(aç gözlü değilim biri gelince diğer siparişleri iptal edecektim)
Görüldüğü gibi parayı da çekti. İade olmadı para, şimdi bu kart gelecek mi? Satıcı amazon değildi. Alıntıyı görüntüle
dostum amazonla bu iletişme gecip bilgileri verirsen yardimci olurlar

geçmiş olsun sinan abi buyur afiyet olsun :)

1616584946557.png

Bayağı boş yazmışlar,
Bahsettiğimiz marka Amazon en sağlamı paran yatar sıkıntı etme.

Parası çekildikten sonra hesabı banlanan kişiler oluyor
Genelde bu kişilere ürünleri kargolanmis oluyor muhtemelen bir kaç süre sonra ürün size gelecektir içiniz rahat olsun

Yazdığıma bakın hocam.
Umarım öyle olur dostum teşekkür ederim. Sıkıntı şu ki kargolandı mı ne oldu bilmemek kötü bir şey.

dostum amazonla bu iletişme gecip bilgileri verirsen yardimci olurlar
Az önce yazdım canlı desteğe bakalım ne yapacaklar

Umarım öyle olur dostum teşekkür ederim. Sıkıntı şu ki kargolandı mı ne oldu bilmemek kötü bir şey.

Az önce yazdım canlı desteğe bakalım ne yapacaklar
Sıkıntı yapma hocam japonyadan hesap açılan her konuya yazıyorum buna bu tarz şeyler yaşanıyor donanimhaberde gördüğüm kadarıylada senin durumun aynısını yaşayıp ürünü gelenler var
Amazon pişman etmez hayırlı olsun şimdiden

Soğuk suyun ardında 5 bin lira ile Antalya'da 5 yıldızlı otelde yapılacakları düşünebilirsiniz :)

geçmiş olsun hocam. Şikayette bulunun siz yine de sonucta paranın çekildiği mail i sizde var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,923
Üyeler
184,702
Son üye
matiwra
Geri