Evet hocam şanslılar gerçekten umarım sende de kapanmaz.valla kapanmaz inşallah alanlar olmuş bazlılarının eline geçmiş
lkasdfjalkdsf Allah size daha iyisini nasip etsinHAHAHAHAH
gülemde başıma gelsin.
neden kapatıyorlar ki hesabıEvet hocam şanslılar gerçekten umarım sende de kapanmaz.
Çünkü 9 defa hesap açtım hepsinde kapandı.
Pre-order vermişsin zaten o stoklara gelme zamanı umarım gelirvalla kapanmaz inşallah alanlar olmuş bazlılarının eline geçmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamamdır , 5 günde geleceğini vaat ediyor nasıl 5 günde gelebilir ki anlamıyorum
Hocam yemin ederim hiç bir fikrim yok biliyorsun 6200TL'ye 3070 almıştım 9 defa kapatıldı.lkasdfjalkdsf Allah size daha iyisini nasip etsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden kapatıyorlar ki hesabı
Senin 3060 gelmedi mi?Evet hocam şanslılar gerçekten umarım sende de kapanmaz.
Çünkü 9 defa hesap açtım hepsinde kapandı.
Geldi de ben JP'den almadım hocamSenin 3060 gelmedi mi?
yok hayır amazonda vergi yokKapıda herhangi bir vergi ile karşılaşmayacaksın dimi?
kalmaz gibiPazartesiye kalırsa alıyorum.
almaya çalıştım ama site çöktü girdiğimde stoklar tükenmiştivok ilk çıktığında 7999tl full sistemde bu kart vardı o zaman almak dahamı iyiydi sanki
yok hayır yarın stoklara gelicek 10 unda teslim edilir diyorPre-order vermişsin zaten o stoklara gelme zamanı umarım gelir
Aldığın fiyattan mı geldi? Sonradan herhangi bir ücret ödedin mi gümrük mümrük?Geldi de ben JP'den almadım hocam
UK'dan aldım.