a bunu az önce attım hangi ara aldınız bende alcam size gelirseAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Biraz korkarakta almış olsam artık aldım umarım başına bir şey gelmeden teslim olur
bu arada toplam 5680 TL Tuttu
kart açık mı diye sanırım kontrol etmek maksadıyla 0.08 Kuruş çekti parayı kargoya verildikten sonra çeker diye tahmin ediyorum
Amazon | GIGABYTE NVIDIA GeForce RTX3060搭載 グラフィックボード GDDR6 12GB 【国内正規代理店品】 GV-N3060GAMING OC-12GD | 日本ギガバイト | グラフィックボード 通販
GIGABYTE NVIDIA GeForce RTX3060搭載 グラフィックボード GDDR6 12GB 【国内正規代理店品】 GV-N3060GAMING OC-12GDがグラフィックボードストアでいつでもお買い得。当日お急ぎ便対象商品は、当日お届け可能です。アマゾン配送商品は、通常配送無料(一部除く)。www.amazon.co.jp
almak isteyen olursa diye linkini bıraktım
Hayır hocam basitçe anlatayımAldığın fiyattan mı geldi? Sonradan herhangi bir ücret ödedin mi gümrük mümrük?
Hayırlı olsun ama büyük ihtimalle iptal olucakAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Biraz korkarakta almış olsam artık aldım umarım başına bir şey gelmeden teslim olur
bu arada toplam 5680 TL Tuttu
kart açık mı diye sanırım kontrol etmek maksadıyla 0.08 Kuruş çekti parayı kargoya verildikten sonra çeker diye tahmin ediyorum
Amazon | GIGABYTE NVIDIA GeForce RTX3060搭載 グラフィックボード GDDR6 12GB 【国内正規代理店品】 GV-N3060GAMING OC-12GD | 日本ギガバイト | グラフィックボード 通販
GIGABYTE NVIDIA GeForce RTX3060搭載 グラフィックボード GDDR6 12GB 【国内正規代理店品】 GV-N3060GAMING OC-12GDがグラフィックボードストアでいつでもお買い得。当日お急ぎ便対象商品は、当日お届け可能です。アマゾン配送商品は、通常配送無料(一部除く)。www.amazon.co.jp
almak isteyen olursa diye linkini bıraktım
Sen galiba Amazonun kendisinden aldın?Hayır hocam basitçe anlatayım
Eğer ürünün satıcısı ve göndericisi Amazon ise fazladan gümrük vergisi vs ödemezsiniz her vergiyi sepette ödüyorsunuz
Eğer 1'den fazla ekran kartı alırsanız(ekran kartı için geçerli bu)gümrük sizden vekaletname istiyor bunu da noterden çıkarmak gerekiyor o da parayla çıkıyor fazladan para ödüyorsunuz bu ödediğiniz ücreti Amazon karşılıyor mu bilmiyorum ama durum bu.
Hayır hocam basitçe anlatayım
Eğer ürünün satıcısı ve göndericisi Amazon ise fazladan gümrük vergisi vs ödemezsiniz her vergiyi sepette ödüyorsunuz
Eğer 1'den fazla ekran kartı alırsanız(ekran kartı için geçerli bu)gümrük sizden vekaletname istiyor bunu da noterden çıkarmak gerekiyor o da parayla çıkıyor fazladan para ödüyorsunuz bu ödediğiniz ücreti Amazon karşılıyor mu bilmiyorum ama durum bu.
Evet.Sen galiba Amazonun kendisinden aldın?
Bekle hocam gerisi kısmet.Başlangıçta hiç kayıtlı kart yoktu direk sipariş verdim sonra Your payment is expected yazdı bende para çekeceği kartı ekledim başka bir şey yapmam gerekiyor mu ?
Dün akşam asus tuf x3 3060ti 4800tl'ye düştü (kargo vergi dahil)Teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkür ederim evet iyi fiyata aldım ama 4500 e de alanlar var