Neler Yeni

Amazon jp ürün aldığımda hesabımı kapatıyor Lütfen yardımcı olun

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Kerem Şahin
Lütfen yardımcı olun Amazon jp den ürün siparişi verdiğimde ilk 80 kuruş çekiyor ve 5 dk sonra hesabım askıya alınıyor. 4-5 kere farklı hesap açtım hepsinde sorun aynı. Neden böyle? Nasıl düzeltebilirim?

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Konumdan dolayı olur mu(farklı ip den denedin mi hiç) acaba hiçbir bilgim yok sadece fikir alış verişi yapıyorum

Thomas Angelo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Lütfen yardımcı olun Amazon jp den ürün siparişi verdiğimde ilk 80 kuruş çekiyor ve 5 dk sonra hesabım askıya alınıyor. 4-5 kere farklı hesap açtım hepsinde sorun aynı. Neden böyle? Nasıl düzeltebilirim?
Düzeltemessin amazon jp de yüzde 90 falabn ban riski var normal hesap açıp açıp deneyebilirsin belki olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Kerem Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konumdan dolayı olur mu(farklı ip den denedin mi hiç) acaba hiçbir bilgim yok sadece fikir alış verişi yapıyorum
Hiç denemedim birazdan vpn ile deneyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düzeltemessin amazon jp de yüzde 90 falabn ban riski var normal hesap açıp açıp deneyebilirsin belki olur.
Çok saçma değil mi? Bi nedeni olması lazım

krammer

80+ Bronze
Sana özel bir şey değil herkese oluyor. 2 tane kart teslim aldığım hesabım da banlandı. Forumda biri de 3 tane sipariş almasına rağmen onunda sonradan banlanmıştı

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Kerem Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sana özel bir şey değil herkese oluyor. 2 tane kart teslim aldığım hesabım da banlandı. Forumda biri de 3 tane sipariş almasına rağmen onunda sonradan banlanmıştı
Merhaba ,bendeki bu sorun artık devam etmiyor. Bir hesabım var 3 tane siparis verdim ve hala birseyler almaya devam ediyorum. Galiba banlanma nedeni hesap açar açmaz satın alım yapılması.

krammer

80+ Bronze
Merhaba ,bendeki bu sorun artık devam etmiyor. Bir hesabım var 3 tane siparis verdim ve hala birseyler almaya devam ediyorum. Galiba banlanma nedeni hesap açar açmaz satın alım yapılması.
olabilir mantıklı geldi söylediğin. Bende sana yazdıktan sonra bir sipariş daha verdim. Kabul edildi para çekildi sonradan bir tane daha geçtim o zaman banlandı(hesap açılmadı ama ilk aldığım sipariş geldi ilginç bir şekilde ben geri ödeme talebi etmişken) o da çok yorum almamış bir satıcıydı. Dikkat ettim satıcının çok etkileşimi yoksa hemen ban yiyorum. Ama sizin yöntemide deneyeceğim bir hesap açıp bir süre sonra sipariş geçeceğim.

Top Bottom