Neler Yeni

Amazon Jp'den Kart Bilgileri Almadan Siparişi Verdi

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Amazon Japonya'da ekran kartı almaya çalışırken kart bilgileri hariç bütün herşeyi girdim ancak sipariş alındı garip şekilde.
Daha sonra siparişimi düzenle bölümüne girmeye çalışınca da 'Hesap askıya alındı' diye bir yazı çıktı.
Şimdi anlamadığım siparişi aldı mı ?

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
1- Amazon siparişi kargoya verinceye kadar karttan para çekmez.

2- Amazon TR haricinde başka ülkeden sipariş verirseniz hesap askıya alınır. Askıya alınmasının sebebi kişinin doğrulama yapması.
Mail adresinize sizden TC Kimlik kartı ve Kartınızın yalnızca son 4 hanesini atmanızı isteyen bir mail gelir.
Bunları attığınızda kontrol edilir, onaylanır, hesap tekrardan açılır.

3- Eğer hesabı askıdan çıkartamazsanız siparişiniz iptal edilir, para çekilmişse para geri iade olur.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX

2- Amazon TR haricinde başka ülkeden sipariş verirseniz hesap askıya alınır. Askıya alınmasının sebebi kişinin doğrulama yapması.
Mail adresinize sizden TC Kimlik kartı ve Kartınızın yalnızca son 4 hanesini atmanızı isteyen bir mail gelir.

3- Eğer hesabı askıdan çıkartamazsanız siparişiniz iptal edilir, para çekilmişse para geri iade olur.
2.bilgi için teşekkür ederim kart alıcaktım bu soruya bir türlü cevap bulamıyorudum

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Anladım çok teşekkür ederim.
Hesaba herhangi bir kart bilgisi de eklememiştim zaten.
İki sorum daha olacak size.
Mail'e şöyle bir yazı geldi,siparişin gelmesi için ne yapmamız lazım ?
Thank you for shopping with us. We’ll send a confirmation when your items ship. Your order details are indicated below. If you would like to view the status of your order or make any changes to it, please visit Your Orders.
About AmazonGlobal International Shipping, see our Terms & Conditions in detail on the Help Page.
Bide 5600 liraya Galax Rtx 2060 almak mantıklı mı ?

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Mail'e şöyle bir yazı geldi,siparişin gelmesi için ne yapmamız lazım ?
Thank you for shopping with us. We’ll send a confirmation when your items ship. Your order details are indicated below. If you would like to view the status of your order or make any changes to it, please visit Your Orders.
About AmazonGlobal International Shipping, see our Terms & Conditions in detail on the Help Page.
Bu otomatik gönderilen mesaj. HepsiBurada'nın "Siparişiniz Alındı!" mesajı gibi düşünebilirsiniz.
Siparişin gelmesi için dediğim gibi hesabınızı askıdan çıkartmanız gerekiyor.
Bide 5600 liraya Galax Rtx 2060 almak mantıklı mı ?
Mantıklı da diyemem mantıksız da diyemem. 5000 TL'ye 3060 bulunabiliyor. Fakat kovalamak lazım.
Uğraşamam derseniz alınabilir.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Hocam bir de bütün millet Amazon Japonya'dan ekran kartı alıyor neden Amerika ya da İngiltere gibi sitelerden almıyorlar?
Japonya'nın para birimi ülkemizde pek değer görmüyor. Daha ucuza geldiği için Japonya'dan almayı tercih ediyorlar.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Sağolun hocam. Bir de arada Galax markasının beyaz renkli 3060'ını stokta görüyorum sizce nasıl bir karttır sizce alınır mı?
Daha önce kullanmadım, bir yerde incelemedim. O yüzden kesin konuşmamakla beraber ortalama sıcaklık değerinin üstüne çıkacağını düşünmüyorum.
Ve alsam ne kadar sürede elime ulaşır.
Bunun için de kesin konuşamam 1-2 hafta içinde elinize ulaşır. Bazen 2-3 günde bile gelebiliyor. Belli olmuyor.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Daha önce kullanmadım, bir yerde incelemedim. O yüzden kesin konuşmamakla beraber ortalama sıcaklık değerinin üstüne çıkacağını düşünmüyorum.

Bunun için de kesin konuşamam 1-2 hafta içinde elinize ulaşır. Bazen 2-3 günde bile gelebiliyor. Belli olmuyor.
garanti ?

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Ürünün kendi garantisi dışında ekstra olarak Amazon'un kendisinin verdiği bir garanti var.
1 ay içinde koşulsuz şartsız iade edebilirsin.

Ürünün kendi garantisini de aldığın ülke dışında kullanamıyorsun maalesef.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Ürünün kendi garantisi dışında ekstra olarak Amazon'un kendisinin verdiği bir garanti var.
1 ay içinde koşulsuz şartsız iade edebilirsin.

Ürünün kendi garantisini de aldığın ülke dışında kullanamıyorsun maalesef.
yurt dışından geldiği için 1 yıl mı oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,395
Üyeler
163,488
Son üye